понеділок, 29 січня 2018 07:36

Після ортоплазми перестають боліти суглоби

Автор: www.artrozmed.ru
  Пацієнти відчувають позитивний результат уже після першого сеансу ортоплазми
Пацієнти відчувають позитивний результат уже після першого сеансу ортоплазми

— Навантаження на суглоби і хребет припадає щодня. Навіть коли ми мало рухаємося. Від проблем з опорно-руховим апаратом страждають не тільки літні люди, а й молодше покоління. Якщо вчасно звернутися до прогресивної медицини, захворювання можна вилікувати за кілька днів. При артрозах, артритах, подагрі, остеохондрозі, переломах і міжхребцевих грижах ефективно допомагає процедура ортоплазми, — говорить 35-річний Сергій Петрик, керівник лікувально-діагностичного центру "Ортомед Просперітас" у Полтаві.

Ортоплазма — це новий перспективний метод лікування хворих із патологією опорно-рухового апарату. Курс складається з трьох-п'яти ін'єкцій, метод дозволений із 16 років. Ін'єкції призначають із певними проміжками — у три-десять днів. Ефект від лікування діє від восьми до десяти місяців. При складних формах захворювання курс треба повторювати.

— Під час ортоплазми з венозної крові хворого виділяємо плазму, збагачену тромбоцитами. Під контролем ультразвукового апарата вводимо її в суглоб. Уже після першого уколу організм починає відновлювати сам себе. Після трьох-п'яти ін'єкцій виникає тривалий лікувальний ефект. У зоні ураження розростаються судини, покращується кровообіг та кисневий обмін. Збільшується амплітуда рухів, зникають набряки, минає біль. Кількість введеної плазми і місця ін'єкцій лікар визначає індивідуально.

Ортоплазма повністю безпечна, не викликає алергій та побічних реакцій, бо не передбачає використання медикаментів. Процедура може застосовуватися окремо або в поєднанні з ортопедичною терапією. В обох випадках пацієнти відчувають позитивний результат уже після першого сеансу.

Клініка "Ортомед Просперітас" у Полтаві розташована на вул. Олеся Гончара (колишня Енгельса), 19а.

Тел.: 0(532) 58 03 08, 0(66) 285 25 48, 0(67) 186 55 70.

Із послугами медзакладу можна ознайомитися: www.ortomed-prosperitas.com.ua

Ліц. АЕ №197593 від 18.04.2013

Зараз ви читаєте новину «Після ортоплазми перестають боліти суглоби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі