четвер, 19 березня 2020 05:00

Ортоплазма відновлює суглоб за три–п'ять сеансів

Автор: ФОТО НАДАНЕ КЛІНІКОЮ ОРТОМЕД ПРОСПЕРІТАС
  Ортоплазму дозволяють з 16 років, процедура триває півгодини
Ортоплазму дозволяють з 16 років, процедура триває півгодини

— Полегшити життя людям, які мають захворювання опорно-рухового апарату, допоможе ортоплазма. Вона помічна при артрозі, артриті, остео­хондрозі, переломах і міжхребцевих грижах. Її призначають і при уповільненому зрощенні переломів кісток, пошкодженнях зв'язок і м'язів, — говорить Сергій Петрик, керівник лікувально-діагностичного центру "Ортомед Просперітас" у Полтаві.

Ортоплазма повністю безпечна, не спричиняє алергій і побічних реакцій, бо не передбачає використання медикаментів. Її дозволяють людям із 16 років. Процедура триває пів години. Курс лікування становить три-п'ять сеансів. Їх проводять з інтервалом 3–10 днів. У складних випадках треба пройти повторний курс за 8–10 місяців.

— Кров із вени пацієнта обробляють у центрифузі. Виділяється плазма, що має максимальну концентрацію тромбоцитів. Вони містять фактори росту — сприяють природній регенерації м'язів, зв'язок, хрящів і кісток. Плазму за допомогою ін'єкції вводять в уражений суглоб — там розростаються судини, покращуються кровообіг і кисневий обмін. Збільшується амплітуда рухів, зникають набряки, минає біль. Організм виліковується з мінімальним медичним втручанням і без сторонніх хімічних речовин, — додає Сергій Володимирович.

Кількість введеної плазми і місця ін'єкцій лікар визначає індивідуально.

Також у клініці виконують ультразвукову діагностику суглобів, судин, м'яких тканин, внутрішніх органів, загальноклінічні аналізи, лікувальний масаж, фізпроцедури.

У центрі працюють лікарі вищої категорії з великим досвідом роботи. Невропатолог приймає пацієнтів з остеохондрозом, судинними захворюваннями головного мозку, запамороченням, головним болем, хворобою Паркінсона. У кабінеті ортопеда-травматолога пропонують лікування деформуючих остеоартрозів колінних і кульшових суглобів.

Клініка "Ортомед Просперітас" у Полтаві розташована на вул. Олеся Гончара (колишня Енгельса), 19а.

Тел.: 0(532) 58 03 08, 0(66) 285 25 48, 0(67) 186 55 70.

Із послугами ­медзакладу можна ознайомитися: www.ortomed-prosperitas.com.ua

Ліц. АЕ №197593 від 18.04.2013

Зараз ви читаєте новину «Ортоплазма відновлює суглоб за три–п'ять сеансів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі