понеділок, 29 січня 2018 00:45

4 лютого головний біль не відступатиме

МЕДИЧНИЙ ГОРОСКОП НА ЛЮТИЙ

1 Висока імовірність помилки лікарів. Поставлені діагнози, бажано перевірити. Різко коливатимуться показники артеріального тиску. Гіпертонікам слід бути уважними. Уникайте стресів.

2–3 Ускладнюється травлення. Можливі симптоми дисбактеріозу. Поповніть мікрофлору кишечника. Запобігайте запорам. Поранення супроводжуватимуться сильною кровотечею.

4–5 Найвразливішими будуть нирки. Слідкуйте за виведенням рідини з організму. Можливі набряки. Відмовтеся від алкоголю. Важкі дні для хворих на мігрень. Головний біль не відступатиме.

6–8 Виникає небезпека зараження на інфекції, що передаються статевим шляхом. Уникайте випадкових контактів. Відкладіть похід до гінеколога. Робити аборти у ці дні не можна.

9–10 Більше часу присвятіть водним процедурам. Сходіть у сауну. Підтримки потребуватиме печінка. Відмовтеся від гострих і смажених страв. Не зловживайте фармпрепаратами.

11–13 Погіршиться самопочуття хворих на дискінезію жовчогінних шляхів. Ускладнюється відтік жовчі. Можуть виникати симптоми отруєння. Добрий період для очищення організму.

14–15 Бережіть очі від травмування. У хворих на грип виникають ускладнення у вигляді зниження гостроти зору. Під час тренувань стережіться вивихів. Знижується еластичність тканин.

16–18 Молодик. Сонячне затемнення. Не бажано проводити хірургічних операцій. Організм погано реагуватиме на наркоз. Є небезпека отруєння парами бензину чи фарби.

19–20 Тіло потребуватиме руху. Проводьте вільний час у тренажерній залі, басейні, на стадіоні. Заходи з відновлення рухливості кінцівок пройдуть вдало. Остерігайтеся травм голови.

21–22 Бережіть горло. Є небезпека захворіти на ангіну. Нагадає про себе тонзиліт. Можливе погіршення слуху. Робити операції в ділянці горла не можна. Розпочніть курс масажу.

23–24 Частіше розправляйте плечі. Дихайте глибоко. Стимулюйте вентиляцію легенів. Не працюйте тривалий час у задушливих приміщеннях. Турбуватиме сухий кашель. Робіть інгаляції.

25–26 Потурбуйтеся про здорове повноцінне харчування. Хворим на виразку шлунку слід дотримуватися дієти. Виразкові процеси прогресуватимуть. Займіться профілактикою карієсу.

27–28 Підвищується ламкість нігтів. Робіть сольові ванночки. Фарбувати волосся цього дня не варто. Прискорюються процеси старіння шкіри. Робіть маски для її підживлення.

Зараз ви читаєте новину «4 лютого головний біль не відступатиме». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі