понеділок, 13 червня 2016 22:32

Весільна сукня від українського дизайнера вразила Італію

Відома дизайнер весільних суконь з Івано-Франківська Tanya Grig створила неперевершену весільну сукню для заможної італійки, пише expres.ua.

 

"Замовлення відшивали в Івано-Франківську. Процес створення сукні з кількаметровим шлейфом був дуже клопіткий, адже вона потребувала ручного оздоблення камінням Swarowski, бісером, склярусом", – розповіла Тетяна.

 

TM Tanya Grig не перший рік представлена на європейському ринку.

"Нещодавно ми повернулися з Ессена (Німеччина), де вже вдруге представили наші сукні на European Bridal Week. У травні наші сукні були представлені на виставці White Gallery в Лондоні. Також ми презентували свої колекції на виставці The Harrogate Bridal Show у місті Харрогат (Велика Британія). Наразі готуємося до виставки Interbride в Дюссердольфі, яка буде проходити з 25-27 червня", – розповіла дизайнер.

Щодо останніх тенденцій весільної моди, Тетяна виділила такі: легкі мережива, вінтажний стиль і так званий стиль "so-ho".

Читайте також: Незвичайна наречена: 10 дивовижних образів

Зараз ви читаєте новину «Весільна сукня від українського дизайнера вразила Італію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі