понеділок, 22 березня 2021 14:00

Тренер, блогер і маніяк: у кого не варто закохуватись

Тренер, блогер і маніяк: у кого не варто закохуватись
Інструктор з йоги вміє чути і слухати, чутливий до бажань і розуміючий. Фото: pixabay

Часом жінки страждають від нерозділеного кохання або нестачі уваги з боку чоловіка.

Є декілька типів чоловіків, стосунки з якими можуть бути складні, пише Cosmopolitan.

Один з них - тренер в спортзалі. Він здається гарним, мужнім. Водночас хлопець-тренер - нескінченний привід для ревнощів. Він любить себе і свою роботу, а значить, і жіночу увагу. Більшість не готові бачити свого чоловіка серед інших дівчат, тому виникають сварки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руйнуємо стереотипи: чого слід позбутись у стосунках

З чоловіком-блогером також складно будувати стосунки. Він в центрі уваги і часто заробляє тим, що ділиться з аудиторією подробицями особистого життя. Жінки мають бути готові до цього.

Літературний маніяк інтригує та є справді романтичним. Але з ними важко, тому що натура таких чоловіків мрійлива, чуйна та вразлива.

З айтішниками буде важко дівчатам, які звикли завжди залишатися в епіцентрі життя коханого і отримувати від нього максимум уваги. У розробників та програмістів немає на це часу.

Інструктор з йоги вміє чути і слухати, чутливий до бажань і розуміючий. Але найчастіше такі чоловіки абсолютно безпорадні в побуті: ні тарілку помити, ні вечерю приготувати. Зате в спальні все буде вражаюче.

Є деякі звички та життєві пріоритети, завдяки яким чоловіки звертають увагу на жінок. Один із них - інвестиція в молодість. Тож варто якнайшвидше знайти свого косметолога, навчитися робити масаж обличчя і купувати якісну декоративну косметику та засоби з догляду.

Зараз ви читаєте новину «Тренер, блогер і маніяк: у кого не варто закохуватись». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі