понеділок, 17 серпня 2020 23:46

Що треба запитати в чоловіка, коли у вас серйозні стосунки

Що треба запитати в чоловіка, коли у вас серйозні стосунки
Психологи стверджують, що є моменти, за допомогою яких можна зрозуміти, що ваш коханий готовий до серйозних стосунків чи навіть хоче стати вашим супутником у житті. Фото: pixabay

Вчинки чоловіка свідчать про його серйозне ставлення до дівчини.

Декілька запитань до обранця зможуть реально оцінити ваше спільне майбутнє, пише Tochka.net.

За поведінкою хлопця можна зрозуміти, що він насправді думає і хоче. Психологи стверджують, що є моменти, за допомогою яких можна зрозуміти, що ваш коханий готовий до серйозних стосунків чи навіть хоче стати вашим супутником у житті. Лише 6 запитань до хлопця допоможуть зрозуміти його ставлення до вас. Вони стосуються цілей, бажань, фінансових питань, сексу, подорожей, дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фрази, які говорять про проблеми у стосунках

Одне з таких запитань, як ми можемо покращити наші стосунки? Не у всіх пар стосунки ідеальні. Звісно, ви можете поважати і любити одне одного, втім завжди знайдуться речі, які якимось чином не виправдовують ваших надій та сподівань. Якщо ви обоє поговорите над вирішенням конкретного питання, то зможете в майбутньому уникнути проблем. До прикладу, він почне прибирати за собою одяг, а ви не будете забувати кидати йому цукор до кави.

Яким він бачить майбутнє - це питання, яке часто звучить на співбесідах. Відповідь на нього зможе показати, яку роль він відводить у своєму житті вам. Якщо ви входите в план на відкриття візи в Америку або він планує поїхати з вами до батьків – це хороший знак.

Як він ставиться до дітей?

Коли чоловік любить дітей, а до своїх племінників чи похресників ставиться з великою турботою та любов'ю, то можете бути впевненими в тому, що він буде чудовим батьком. Якщо ж чоловік обговорює народження дитини з вами, чи цікавиться тим, які імена ви б хотіли дати вашим майбутнім дітям, то, безумовно, він бачить вас своєю майбутньою дружиною та матір'ю своїх дітей.

Чого йому не вистачає в сексі?

Про секс не варто боятися говорити. Відверта розмова лише покращить ваші стосунки.

Чи готовий він боротися з вашими звичками, заради ваших стосунків?

Ми завжди жертвуємо чимось, заводячи тривалі, серйозні відносини. Головне – зізнатися собі і партнеру в тому, що деякі речі залишаться колишніми. Ну і дізнатися, чи влаштує вас обох такий розклад.

Чи підтримає він вас у нових починаннях, якщо ви захочете змінити професію?

Фінансовий стан обох партнерів дуже важливий для стосунків. Як тільки стабільний дохід змінюється, з'являється багато сварок, непорозумінь і дивних питань. Не потрібно просити його спонсорувати вас, однак запитати про те, чи готовий він підтримати ваші починання (якщо це зробить вас щасливою), треба обов'язково.

Три важливі деталі, які допоможуть створити міцні стосунки розповів психолог Михайло Лабковський на сторінці в Instagram. Перш за все, метою стосунків мають бути самі стосунки. Пара має створювати їх через кохання. За словами психолога, якщо за допомогою шлюбу чи відносин людина хоче вирішити якусь проблему, то вона тільки подвоїться. Наприклад, коли людина шукає другу половинку лише щоб втекти від самотності, то вона і в стосунках буде почуватися самотньою.



Зараз ви читаєте новину «Що треба запитати в чоловіка, коли у вас серйозні стосунки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі