вівторок, 08 листопада 2016 22:45

Немає чоловіків і жінок, є брюконосії і носії спідниць - психолог

Немає чоловіків і жінок, є брюконосії і носії спідниць - психолог

Любов - це активна зацікавленість в житті і розвитку об'єкта любові. Ось всі кажуть: нема кого любити. А чи вмієте ви любити? У нас шлюби по суті справи присоска: "Я без тебе жити не можу", - каже відомий психолог, психотерапевт Михайло Литвак.

Ділиться секретами щасливого сімейного життя, де шукати чоловіка і кого варто обходити стороною.

"У шлюбі любов має ставати все сильнішою і сильнішою, скільки часу не минуло б. А якщо її спочатку не було, то стає гірше і гірше. І не варто говорити, що стосунки у шлюбі псуються через різницю в сприйнятті шлюбу у чоловіка і у жінки. Чоловік і жінка бачать шлюб однаково. Але де ви бачили чоловіків і де ви бачили жінок? У нас є брюконосії і носії спідниць. Так ось, спочатку потрібно стати або чоловіком, або жінкою, а після цього будувати сім'ю. На створення сім'ї має право тільки фізично здорова, духовно розвинена і матеріально незалежна людина. Не майте справи з жебраками непрофесіоналами", - каже психолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 запитань, які врятують ваші стосунки

І радить не починати стосунки із сексу, він повинен статися потім. А спочатку має бути загальний світогляд.

"Любов - не коли дивляться один на одного, а коли дивляться в одну сторону. А коли через секс створюється сім'я - нічого хорошого в цьому немає", - додає Литвак.

У наших жінок є три сексуальних розлади: педофілія, зоофілія, мазохізм. По-перше, вони беруть чоловіка не в чоловіки, а на виховання. По-друге, живуть з алкоголіками. А що таке алкоголік? Це тварина. І по-третє - страждають мазохізмом: люблять, коли над ними знущаються.

Зараз ви читаєте новину «Немає чоловіків і жінок, є брюконосії і носії спідниць - психолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі