четвер, 13 червня 2013 13:52

Кохання, вірність і віра в Бога – визначальні фактори щасливої сім'ї – експерт

Кохання, вірність і віра в Бога – визначальні фактори щасливої сім'ї – експерт
Відчуття себе щасливим у подружжі є інтегруючим фактором. Фото: mistonagori.com.ua

Молоді пари не можуть створити міцні сім'ї, бо їх не навчили і не показали приклад надійних подружніх стосунків.

Про це на прес-конференції у Києві розповів Адріан Буковинський, експерт із питань сімейної політики та сімейних відносин.

"Поняття сім'ї в Україні дуже викривлене. Люди, які створюють родини і мають потребу до міцних і надійних взаємовідносин, у переважній більшості не можуть собі їх забезпечити. Бо їх не навчили і не показали приклад", – наголосив Буковинський.

На його думку, найголовнішим фактором щасливої сім'ї є кохання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У випадку зради дружина має відшкодувати 100 тисяч доларів або віддати свою квартиру

"Якщо людина вже спочатку налаштована на серйозні відносини, на створення сім'ї, то стосунки відразу будуються на засадах розуміння, примирення, "переступання" через своє "его", – говорить експерт. – У такому випадку, шанси створити міцну сім'ю вищі, ніж у тих, хто легковажно ставиться до знайомства. Кохання, довіра, вірність, розуміння, підтримка, віра в Бога – фактори, на яких будується щасливий союз між чоловіком та жінкою. Але найважливіше – кохання".

За словами соціолога, люди, "які задоволені своїм сімейним життям, задоволені й іншими сферами життя і навпаки".

"Відчуття себе щасливим у подружжі є інтегруючим фактором, проте не є гарантом надійності. 30% пар, які вважали себе щасливими, розлучаються", – зазначив Буковинський.

Зараз ви читаєте новину «Кохання, вірність і віра в Бога – визначальні фактори щасливої сім'ї – експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі