понеділок, 12 липня 2021 16:02

Комплімент, турбота, подяка: що коханим треба писати в повідомленнях

Комплімент, турбота, подяка: що коханим треба писати в повідомленнях
Обмін повідомленнями між закоханими оживить стосунки. Фото: pixabay

Іноді банальне повідомлення чоловікові посеред робочого дня зможе покращити стосунки.

У повідомленнях можна робити компліменти, дякувати, жартувати, показувати турботу чи планувати щось, пише Elle.

Наприклад, написавши: "У цьому костюмі ти - кіноактор", у чоловіка покращиться настрій і самооцінка. Адже компліменти люблять усі.

"Спасибі за те, що ти в мене є" - такі фрази важливі, особливо в тривалих стосунках. Вони свідчать, що партнер досі важливий.

Жартувати в повідомленні можна починати зі слів: "Тобі це сподобається". Спершу заінтригувати, а тоді написати безпосередньо зміст.

У турботі головне не перестаратися. Можна запитати, наприклад, чи пообідав чоловік. Але обережно й лише раз, бо такі питання часто ставить мама й це може не сподобатися партнеру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знайшли нову несподівану причину розлучень

"Поїдьмо на Гоа!" - несподіваний план, який здивує коханого. Саме за наявністю спільних планів, особливо довготривалих, можна визначити, серйозно все в пари чи ні.

Такі повідомлення мають і зворотній ефект. З часом чоловікові захочеться також надсилати щось схоже.

Психологи з'ясували нову умову для того, щоб стосунки були щасливими. Вона полягає в тому, що закоханим необхідно порівну розділяти владу в стосунках. До експерименту залучили 181 гетеросексуальну пару, яка жила разом не менш ніж місяць. Пари були від 18 до 71 року, а стосунки в середньому тривали вісім років.

Зараз ви читаєте новину «Комплімент, турбота, подяка: що коханим треба писати в повідомленнях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі