четвер, 14 квітня 2016 17:39

Кар'єристки для сімейного життя не цікаві - чому чоловіки тікають до одруження

Кар'єристки для сімейного життя не цікаві - чому чоловіки тікають до одруження
krasotulia.com

Кожній дівчині хоча б раз в житті доводилося розходитися з хлопцем. Дуже часто у цьому звинувачують інших, але тільки не себе.

Психологи називають декілька причин, чому хлопці тікають від дівчат ще до одруження. Причину у розриві стосунків спочатку слід шукати у собі, радить вінницький психолог Світлана Шостаківська і називає Gazeta.ua кілька аргументів втечі чоловіків.

1. Тікають, значить бояться. Жінки лякають. Чоловіки мають страх поєднувати стосунки з сильною жінкою, яка намагається бути головною у відносинах. Нема нічого поганого в тому, якщо вона буде лідером у сім'ї, але обов'язки чоловіка слід залишити за ним.

2. Кар'єристки для сімейного життя чоловікам не цікаві. Досвідчений чоловік зрозуміє це з розмов на перших побаченнях. Він не зможе побороти ревнощі до її роботи. Якщо весілля таки зіграють, йому набридне самому готувати борщі і виховувати дітей, а дружину зустрічати на порозі пізно увечері. Тоді кінець стосункам. Розлучення не минуче.

3. Чоловікам здається, що після періоду романтики, цукерок, квітів дівчата перестають цінувати те, що для них робиться. Чоловіки люблять опікатись і отримувати взамін ласку, а взамін дають те, що жінка просить.

4. Коли жінка собі сама опора, там чоловікові нема місця. Вона має надихати чоловіка по житті, жити і його інтересами. Чоловікові не потрібні гроші, але йому потрібно їх заробляти для жінки. Така його сутність. Місія чоловіка зробити для жінки все. Для нього головне, щоб жінка все приймала з подякою.

Читайте також: 10 мудрих порад від матері, які допомогли у стосунках з чоловіками

5. Чоловіки люблять лише здорових дівчат. Не варто жалітися на свої болячки у перші місяці стосунків. Вони не хочуть чути про негаразди. Не слід розповідати про минулі стосунки.

6. Дайте чоловікові свободу. Не варто контролювати їхній кожний крок, тоді вони захочуть проводити більше часу з вами.

Зараз ви читаєте новину «Кар'єристки для сімейного життя не цікаві - чому чоловіки тікають до одруження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі