пʼятниця, 28 грудня 2012 15:32

Більшість службових романів зароджуються на корпоративах

Більшість службових романів зароджуються на корпоративах
Фото: passion.ru

Кияни Віктор і Олена Білецькі познайомились на новорічному корпоративі.

"Ми півроку працювали в одній компанії і навіть не здогадувались про існування один одного, - згадує Олена. - У нашій компанії працює 250 людей. Офіс настільки великий, що важко навіть запам'ятати, де хто сидить. Люди дуже зайняті, мало спілкуються між собою, навіть сусіди не вітаються. Познайомились ми випадково, на новорічному корпоративі".

Службовий роман Віктора і Олени тривав 8 місяців.

"Якби я тоді трохи менше випив, то ми мабуть і не познайомилися б. Олена працювала у бухгалтерії, я у службі доставки. На Новий рік випив коньячку і почав розливати дівчатам шампанське. Усім налив нормально, а Лєні облив її нову сукню. Пішли з нею у туалет відстірувати. Зрозумів, що вона нормальна дівчина, бо не образилась, швидко пробачила. Той Новий рік ми зустріли разом".

Киянин Максим Онофрійчук зустрічається з колегою по роботі. Стосунки зав'язалися теж на новорічному корпоративі у 2009 році.

"Як зав'язались наші стосунки, я не пам'ятаю, - говорить Максим. - Я не знаю межі, коли розгуляюся. Люблю так гудіти, щоб наступного дня нічого не пам'ятати. Гулять, так гулять".

Він працює у столичній фотостудії помічником фотографа. 2009-го на новорічному корпоративі Максим прогуляв усю зарплату. Позаторік на Одещині поліз купатися у зимове море і цілий грудень пролежав у лікарні.

"Кожен рік зі мною щось трапляється на корпоративі чи просто на святкуванні Нового року. 2009-го у нас в компанії затримували зарплату. Цілий грудень обіцяли віддати гроші за листопад. Дотягнули до останнього. Виплачували в середу, 30 грудня, за півгодини до корпоративу. Потім дівчата накрили стіл. Випили три перші стопки з тостом, а далі - понеслося. Кожен наливав собі сам і пив, скільки хотів. Пам'ятаю, як сідали під офісом в таксі і їхали у клуб. Після того все з пам'яті стерлося. Таке враження, що мене там не було".

За 4 год. у клубі спустив 4 тис. грн.

"Друзі мене зупиняли, але я нікому не віддавав свій гаманець і кричав на весь дискоклуб, що хочу ще свята".

Новий рік зустрічав у друзів.

"Всі скидались, а з мене грошей не вимагали. Пожаліли. До другої зарплати обідав за рахунок колеги Оксани. Вона у нашій студії працює візажисткою. Почали зустрічатися. Кажуть, службові романи короткотривалі, бо люди бачаться щодня на роботі і набридають один одному. А мені подобається, що Оксана завжди біля мене. Раз ми вже три роки разом, не бачу підстав обривати ці стосунки".

 

Зараз ви читаєте новину «Більшість службових романів зароджуються на корпоративах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі