вівторок, 10 листопада 2015 19:52

38 правдивих істин про справжні міцні відносини

38 правдивих істин про справжні міцні відносини

Ідеальні стосунки - що це? Багато хто шукає відповіді в книгах, кіно або, не борони боже, в соцмережах. Насправді між нав'язаними нам шаблонами і реальністю дуже велика різниця. Невиправдані очікування часто призводять до краху навіть найсильніших почуттів.

Щоб більш тверезо поглянути на реалії, пропонуємо вам 38 істин, з яких і складаються відносини.

1. Ви не будете подобатися своєму партнеру весь час.

2. Ваше потяг до нього теж стане далеко не постійним.

3. Іноді ви будете просто скипати від роздратування.

4. Коли вас розділить відстань, не факт, що ви нудьгуватимете один за одним.

5. Але іноді у ваших відносинах саме вам буде нудно.

6. Ви здивуєтеся, коли зустрінете когось, хто в рази кращий за вашого партнера.

7. Іноді вам буде дуже самотньо.

8. Ваш партнер не ваша копія — іноді відмінності можуть виливатися в справжні змагання.

9. Ваше серце буде відкриватися і закриватися.

10. Почуття власної привабливості і непривабливості будуть змінювати один одного.

11. Ваше сексуальне життя ускладниться в рази — готуйтеся до цього. Особливо якщо один з партнерів лідирує, що трапляється найчастіше.

12.Сексу вам буде хотітися далеко не завжди.

13. Одного разу прийде відчуття, що ви заново закохуєтеся в свого партнера, а потім його змінить повна байдужість до вашої половинки.

14. Ви будете то одним цілим, то прямими антиподами.

15. Справжня любов включає в себе вміння поєднувати непоєднуване.

16. Справжня любов невіддільна від страху.

17. Страх не завжди відчувається як страх — іноді це почуття байдужості або роздратування.

18. Чим сильніше кохання, тим сильніший страх.

19. Чим сильніше кохання, тим сильніший ризик. Це означає, що періодично ви будете гостро усвідомлювати можливість втратити його або її.

20. "Я хочу піти", "мені потрібно щось інше", "мені потрібен ХТОСЬ інший" — ці думки відвідують всіх. Це просто думки, нормально, що ви замислюєтеся про це, вони не зобов'язані бути правдою.

21. Ви будете думати про це тоді, коли ваша близькість з партнером ослабла. Любов — це постійний баланс на межі найсильніших почуттів і повної байдужості. Цей баланс коливається кожен місяць, день і годину. Чим сильніше ви розумієте, що це так, тим легше прийняти таке положення речей.

22. Постійно порівнюючи свої відносини з відносинами інших людей, ви здивуєтеся, чому ніхто не говорить про те, як все це важко. Будьте обережні: ви не бачите всього, що відбувається за закритими дверима.

23. Від конфліктів не втекти.

24. Ви відчуєте: з вас двох ваш партнер гірший.

25. Ви будете кидатися один на одного і сипати словами, яких не хотіли говорити насправді.

26. Ви не раз зробите один одному боляче. Це неминуче, прийміть реалії — це просто частина відносин.

27. Ви періодично не будете виправдовувати довіри один одного. Зовсім не обов'язково конкретними вчинками, є багато інших способів.

28. Ви принесете в ваші відносини ваше ж минуле. Весь біль з дитинства, попередніх стосунків, біль зруйнованої дружби. Ваш партнер зробить те ж саме. Ви будете проектувати ці емоції один на одного, як дзеркала, які відображають ваші внутрішні переживання. Придивіться до відбиттів — це допоможе зрозуміти один одного і зцілити ваші відносини.

29. Ви побачите темну сторону шлюбу, про яку і не підозрювали до того, як одружилися.

30. Коли у вас з'являться діти, вам доведеться терпіти. Як мінімум кілька років жоден з вас не зможе задовольнити свої потреби повною мірою.

31. Без сумніву, життя з дітьми — це випробування. Тримайтеся — вони подорослішають, і вам стане легше.

32. На вас буде накочувати гнів, обурення і відчуття недооцінення. Ці почуття настільки сильні, що ви будете буквально дихати вогнем на свого партнера, вони оволодіють вами цілком. Але з часом ви навчитеся стримувати свій гнів, разом спостерігаючи за тим, як величезне ніжне почуття проходить крізь вас.

33. Вам доведеться подорослішати. Ви станете на шлях, коли від ваших рішень будете залежати не тільки ви, але і ваші відносини.

34. Іноді доведеться проковтнути гордість і вибачитися першим. Запам'ятайте цю пораду — вона дійсно хороша.

35. Ви пропустите ще один медовий місяць (якщо він вже був один раз).

36. З часом у ваших стосунках вже не буде так багато того, що раніше ви називали романтикою. Але ви навчитеся бачити цю романтику в щоденних дрібницях, наприклад в помитому посуді.

37. Ви будете накопичувати в собі старі образи. Навчіться позбавлятися від них — це серйозно зміцнить відносини.

38. Ви постарієте разом. На обличчі вашого партнера неминуче з'являться складки, зморшки та рубці, так само як і на вашому. Це може стати джерелом великого горя, якщо ви зациклені тільки на зовнішній красі. Але це також може стати і джерелом радості від прожитого разом часу і того, що ви зберігали ваші відносини так довго.

Після прочитання вам може здатися, що піти на таке добровільно може далеко не кожен. Може простіше жити насамоті. Однак близькі стосунки — це єдиний спосіб відчути себе по-справжньому коханим, це і відповідальність і привілей. Цей спосіб не для тих, хто прийшов у це життя для насолоди постійним святом. Це шлях для тих, хто не боїться вирости над собою.

Підходячи до цієї межі з реальними очікуваннями від майбутнього, ви зможете пережити не один шторм, з якими доведеться зіткнутися.

Зараз ви читаєте новину «38 правдивих істин про справжні міцні відносини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі