середа, 04 червня 2008 15:21

Весільну сукню вив"язали з 640 квадратів

— Наша Іра зібралася заміж за американця із Сакраменто, — розповідає подруга Тетяна Ярущак, 44 роки, з Вінниці. — Ми, подружки, все думали, який подарунок зробити молодятам.

Жінок було четверо: вінницький фотограф Олена Іванова, викладач медуніверситету Олександра Назарова, ріелтор Тетяна Ярущак та вчителька Світлана Мельник. Усі мали хобі — плели крючком.

— У одному із модних журналів з в"язання побачили весільну сукню із підписом: "А вам слабо вив"язати таку?" — продовжує Ярущак. — Редакція журналу оголосила конкурс. Потрібно було сплести весільне плаття і надіслати його фото. Переможцю обіцяли приз — тисячу доларів. Ми вирішили, що гроші нам не потрібні. Але вив"язана весільна сукня буде суперподарунком для нашої Ірочки. Навіть у багатій Америці не знайдеш такого дива.

Подруги придбали однакові найменші гачки та 1 кг найтонших ниток "Сніжинка". Олена Іванова вив"язала кожній зразок-квадратик. Із цього елемента мала складатися сукня.

— Працювали місяць. Кожна з нас зв"язала по 160 квадратиків, — продовжує Тетяна. — Лєна Іванова з"єднала 640 квадратиків в одне ціле й дов"язала кофтинку-сіточку. Плаття ми відбілили у "Ваніші", накрохмалили, на шлейф нашили штучні камінчики.

Наречена Іра пошила під мережеве плаття корсет і спідницю з рожевого атласу.

— Коли Іра одягнула нашу красу — ми ахнули, — згадує Тетяна.

Зараз ви читаєте новину «Весільну сукню вив"язали з 640 квадратів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі