середа, 26 березня 2008 17:15

Юлія Максимова знайшла магазин для "земних жінок"

— Про британську торгову марку "Марк енд Спенсер" колега розказала мені ще восени, — каже киянка 42-річна Юлія Максимова.

Жінка вибирає брюки у фірмовому магазині столичного ТЦ "Променада".

— Тут продають речі для жінок із земною, нормальною фігурою та пишними формами, а не на підлітків. А брюки одного розміру є і на високих, і на низьких. Це знахідка для мене!

Юлія Петрівна стверджує, що класична довжина штанин розрахована на зріст 170 см. При своїх 164 см жінка завжди підрублює нові штани. Платить за роботу майстрині 15 грн.

— У нашому магазині справді є моделі одного розміру, розраховані на різний зріст, — підтверджує Наталя, консультант-продавець. — У британських магазинах є чотири зрости штанів — від найкоротшого "шот" із довжиною штанини 60–67 сантиметрів, до найдовшого "ікс лонг" — 91. Ми продаємо тільки три — "шот", "медіум" — 75 та "лонг" — 82 сантиметри.

Наталя знімає зі стелажа чорні брюки 10 розміру, що відповідає 42–44 за нашою сіткою. Штани "шот" накладає на "лонг". Ширина штанин та розмір у талії — однакові. Довжина верхніх штанів на два пальці коротша.

— Усі брюки прямі, класичні, переважно зі штанинами вільного крою. Звужених та кльошів не продаємо.

Зараз ви читаєте новину «Юлія Максимова знайшла магазин для "земних жінок"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі