середа, 20 серпня 2008 14:43

У "Тисячі дрібничок" пропонують сережки із квасолі

На столичному просп. Перемоги в магазин "Тисяча дрібничок" завезли прикраси із мушель. Браслет із посічених перламутрових панцирів коштує 15 грн, намисто — 20, сережки віддають за 12. Аксесуари є природних кольорів і пофарбовані червоними, жовтими та салатовими водостійкими фарбами.

— Вироби нам привозять із Криму, — запевняє Олександр Петров, 24 роки, продавець магазину. — Через Інтернет домовився із тамтешніми виробниками. Раз на тиждень поїздом майстри передають нові прикраси.

В асортименті магазину є індійська біжутерія зі скляних намистин.

— Прикраси з бусин плетемо самі, — каже Петров. — В Індії дрібні бусинки продають на вагу. Великі — поштучно. Грубші за розміром ми використовуємо як кулончики.

Шнурки для намиста в магазині також натуральні: просмолюють нитку мішковини й на неї нанизують намистини. В асортименті "Тисячі дрібничок" немає прикрас із застібкою. Усі зав"язуються.

Біжутерія з індійського скла коштує в магазині 12–35 грн.

— Найбільшим попитом у киянок користуються прикраси із зернят, — запевняє чоловік. — Бачите, це намисто за 75 гривень зроблене з кукурудзи та бісеру. Маємо кульчики із квасолі за 45.

Торік дівчата купували прикраси з висушених зернят яблук. Їх продають по 39 грн.

Зараз ви читаєте новину «У "Тисячі дрібничок" пропонують сережки із квасолі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі