понеділок, 26 листопада 2007 17:10

У новій пралці вода на білизну наливається згори

Концерн "Електролюкс" цієї осені почав продавати нову модель пральної машини. У ній можна змінювати базові програми прання. Уперше в Україні нову пралку показали в середині листопада у столичному "Музеї води". Вона розрахована на 8 кг білизни.

У новій машинці стоїть система прямого вприскування — вода на білизну наливається згори, а не з боків. Це дозволяє їй легше рухатися в барабані. Виробники передбачили й максимальну потужність віджиму — 1400 обертів за 1 хв.

Головна фішка нового приладу — можливість запрограмовувати час прання. Коли людина обирає програму, на дисплеї з"являється малюночок футболки. Клавішами біля екрану її треба зафарбувати. До половини — значить, річ не дуже брудна. Повністю — треба прати з максимальним ефектом.

— Перед початком прання можна задати свої параметри: температуру води, час, потужність викручування. Потім натиснути клавішу запам"ятовування, — розповідає менеджер представництва компанії "Електролюкс" в Україні Андрій Ушаков, 28 років.

У продажу "Електролюкс EWN 14991 W" з"являться до кінця року. Орієнтовна вартість — 5200 грн.

Зараз ви читаєте новину «У новій пралці вода на білизну наливається згори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі