пʼятниця, 20 січня 2006 18:49

У моді сукні-"рибки" і вечірні костюми

 

Напередодні Нового року в жінок знову проблема: що ж одягнути на вечірку? Тема вічна, як у тому анекдоті про феміністок. "Зібралися феміністки на з"їзд і формують порядок денний. Пункт перший: "Усі чоловіки — сволота". Пункт другий: "Вдягнути нічого". Крапка".

Тільки на новорічному святі хочеться бути не феміністкою, а справжньою королевою балу! Найближча подруга добре відгукувалася про салон "Анна-шарм", що у Львові на вул. Фредра, 1. Тут справді величезний вибір вечірніх суконь: з королівського атласу, з органзи, з "жатих" тканин — червоні, рожеві, блакитні. Плаття переважно "розкладні"— корсет і спідниця. Коштують у середньому тисячу гривень. Але таку обновку можна взяти напрокат за 200–800 грн.

Обновку можна взяти напрокат за 200–800 грн

— Наймоднішими цього року вважаються плаття-"рибки", — розповідає дизайнер весільних та вечірніх суконь Зоряна Козерема, 29 років. — Такі сукні відкриті: верх — в американському стилі, а низ поступово розширюється. Хто одягне "рибку", стане подібним до русалки. Оскільки зустрічаємо рік червоного пса, то й найпопулярніший колір — червоний. Користуються попитом блакитні й золотисті. Із прикрас до них рекомендують бісер, стеклярус та мереживо.

У салоні "Анна-шарм" мені приглянулися блакитний корсет і спідниця. Приміряла й не взяла. Надто пишно, пасує до грандіозної вечірки. Оскільки Новий рік святкую вдома, то вирішила вибрати трохи скромніше. Йду на ринок "Добробут", що в центрі Львова. Для новорічної вечірки пропонують класичні відкриті сукні на бретельках і з рукавичками і так звані "американки" — корсет і спідничка. До спідничок можна підібрати яскраві топи, блузки з широкими рукавами, повишивані бісером, оксамитові піджаки. Ціни — 200–700 грн.

Чому конче має бути спідниця, коли подобається брючний варіант?

— Цього сезону в моді яскраві кольори. І чорні сукні з блискучими прикрасами, — розповідає продавець Людмила Орешкіна, 50 років. — Львів"янки віддають перевагу не сукням, а вечірнім костюмам, які можна комбінувати. Наприклад, до чорної широкої шкіряної спідниці можна підібрати оксамитовий топ. До коричневої блузки пасують широкі шифонові штани.

Я теж вирішила придбати костюм. Чому конче має бути спідниця, коли мені подобається брючний варіант? Купила темно-рожеві атласні штани й підібрала до них такого ж кольору блузку з великим атласним коміром, прикрашеним трояндою. Рожеві штани вдягатиму до білої блузи, а рожевий верх — до чорної спідниці. Покупка обійшлася в 550 грн.

Зараз ви читаєте новину «У моді сукні-"рибки" і вечірні костюми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі