пʼятниця, 02 листопада 2007 15:16

У магазині-ательє костюми перешивають за фігурою

На столичній вул. Бастіонній працює ательє-магазин "Силует".

— Шиємо класичний одяг для ділової жінки, — каже дизайнер Ольга Селіхова, 28 років. — Продаємо готові вироби, але шиємо й на замовлення. Розробка індивідуального фасону коштуватиме дорожче.

Магазин — одна велика зала. Червоні, бежеві, сині, чорні та коричневі зимові пальта коштують від 1000 грн. Рукави прикрашені декоративними ґудзиками. По обидва боки — великі накладні кишені. Далі висить яскраве помаранчеве пончо з комірцем-стійкою за 650 грн. Теплі осінні піджаки продають по 250 грн. Тут найбільший вибір піджаків та спідниць.

На сіро-чорний вовняний костюм дизайнерка нашиває гіпюрові візерунки. Такою тканиною окантовано борти та верхню частину плеча. У тон орнаменту кольоровою ниткою прострочено рукави піджака. На костюм сірого кольору нашито ніжну вишивку на прозорій основі — зелені гілочки та дрібні квіточки.

Коштують костюми 500–850 грн. До такого можна підібрати шовкову чи шифонову блузу за ціною від 150 грн.

— Якщо клієнтці подобається наша модель, але не підходить розмір, ми підганяємо за фігурою, — розповідає Селіхова. — Це коштує до 50 гривень. Шиємо одиничний товар, тому наші клієнтки можуть бути певні, що не зустрінуть на роботі колегу в такому ж вбранні. Є розміри від 42-го до 56-го.

Майже всі наші вироби витримують ручне прання. Деякі все ж потребують делікатної сухої чистки. Ми заздалегідь інформуємо покупців, як доглядати за речами.

Зараз ви читаєте новину «У магазині-ательє костюми перешивають за фігурою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі