неділя, 29 жовтня 2006 14:43

Сукня "під Тимошенко" коштує 350 гривень

"Та хіба ж пагано буть похожою на Юлю Тімашенко?" — питає висока, міцної статури жіночка років 35-ти. Вже два тижні вона продає на Даринку (біля столичного метро Лісова) сукні, схожі на одяг екс-прем"єр-міністра. Називати своє ім"я жінка відмовляється.

Лоток з одягом "під Тимошенко" на Даринку розміщений у павільйоні "А". На манекені висить картата сіро-чорна сукня з рукавами-ліхтариками і чорними сіточками на руках. Щоправда, на відміну від моделі паризького Дому моди "Луї Віттон", яку Тимошенко одягла в день обрання її прем"єр-міністром, спина в цих сукнях закрита. Коштує вбрання 350 грн.

— Майже все розібрали. Не всім жінкам підходить, але приміряти просяться всі. Лишився один 34-й і один 40-й розміри, — розповідає продавщиця. Хто взявся за пошиття такого одягу, жінка не знає. Ярликів на сукнях нема.

— Шеф привозить. Каже, якась іностранна компанія разом із нашою випускає.

Чорні короткі горжетки (накидки) з круглим комірцем і великими ґудзиками, як від "Луї Віттон", продають і в магазині "Вілонна", на другому поверсі ТЦ "Аладдін" (метро Позняки). Коштує така горжетка 250 грн.

— Пошиття наше, фабричне, київське. Горжетка, правда, лишилася тільки 40-го розміру. Учора багато продали, — розповідають у магазині.

Чорний сарафан із гіпюровими вставками, який носиться під горжетку, коштує 380 грн. Прямий оксамитовий сарафан на бретельках — 340 грн.

Зараз ви читаєте новину «Сукня "під Тимошенко" коштує 350 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі