вівторок, 04 липня 2006 15:29

Шторка схожа на переливний календарик

У ТЦ "Відрадненський" продається шторка для ванної за 180 грн. Її зроблено з матеріалу, схожого на переливний календарик. Рибки на малюнку під світлом наче пливуть. У магазині можна купити значно дешевші — клейончасті — за 10–15 грн, на тканинній основі — за 45 грн.

— Чим матеріал цупкіший, тим шторка для ванної служитиме довше, — переконана продавець магазину господарчих товарів "Вітос", що в ТЦ "Україна", Людмила Попадіченко, 31 рік. — Зроблена з тонкої клейонки, м"ятиметься і швидко порветься. Краще заплатити трохи більше і взяти на тканинній основі.

У "Вітосі" пропонують три види штор. Найдешевші, з тонкої клейонки, по 13–17 грн. Цупкенькі та гладкі поліестерові з клейонкою — 25 грн. Вони, за словами пані Людмили, мають найбільший попит у покупців. Але найкращі в цьому магазині вироби з шовку за 55 грн — щільні і приємні на дотик.

— Щоб не купувати нову шторку раз у півроку, за нею треба доглядати. Після кожного миття струсіть воду і залиште сохнути у розтягненому вигляді, — радить Людмила.

Зараз ви читаєте новину «Шторка схожа на переливний календарик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі