вівторок, 22 травня 2007 15:43

Сковорідку миють м"якою мочалкою

— Купила собі сковорідку з антипригарним покриттям, — розповідає 39-річна киянка Людмила Пировська. — Хоча вдома є три сковороди. У металевій добре тушкувати, у чавунній робити млинці. А такої, щоб робила шкоринку і не пригорало, не було. А на новій усе добре смажиться.

Сковорідку не треба замочувати чи терти після приготування страв. Досить протерти мочалкою з миючим засобом, і вона чиста. Щоб покриття не пошкрябалося, треба користуватися тільки дерев"яною лопаткою і мити лише м"якими мочалками.

У торговельному центрі "Відрадненський" на бульварі Лепсе в Києві така сковорідка коштує 130 грн.

Зараз ви читаєте новину «Сковорідку миють м"якою мочалкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі