неділя, 20 травня 2007 16:51

Продаватимуть білизну "Хеннес енд Мауріц"

1 червня в ТЦ "Квадрат" на площі Слави в Києві (метро Арсенальна) відкривається другий магазин білизни та аксесуарів шведської торгової марки "Хеннес енд Мауріц" ("H&M"). Обличчям "H&M" свого часу були співачки Мадонна, Кайлі Міноуг, футболіст Луїс ґарсія.

Перший бутик аксесуарів "Хеннес енд Мауріц" у Києві працює з початку березня у "Квадраті" біля метро Дружби народів. Він на другому поверсі торгового центру, над рестораном готової їжі "Швидко".

— Це був єдиний бутик, де можна було купити в Києві "Хеннес енд Мауріц", — каже Олена, продавець-консультант магазину. — Одягу поки що тут не продають. Щоб відкрити магазин з одягом, треба орендувати велике приміщення. Поки що за речами цієї марки модники мусять їздити за кордон.

20-річна Анастасія Сумленна, родом із Рівненщини, працює моделлю в столиці Італії Мілані. Починала у Лондоні.

— Коли треба оновити гардероб, я заходжу у великий бутик "Зара" або "Хеннес енд Мауріц", хоч я в Лондоні, хоч у Мадриді, — каже дівчина. — Там можна купити дрібничку за кілька євроцентів і поряд — дорогу якісну косметику. Магазин зручний, бо в ньому все, що треба, під одним дахом. Окрім того, там часто бувають знижки і розпродажі.

У столичному бутику аксесуарів продавці не обіцяють розпродажів. Кажуть, ціни на дрібнички і без того невисокі. Пару браслетів чи сережок можна купити за 49 грн. Шовкові косинки продають за 79 грн, окуляри від сонця — від 99 грн. Маленькі сумочки зі шкірозамінника коштують 139 грн, об"ємні з цупкої тканини — від 189 грн.

У кутку є дитячі аксесуари. Рожеві черевички з блискітками для дівчат із 24-го по 32-й розмір коштують 79 грн. Дитячі сумочки в тон до взуття — від 69 грн. Прикраси для волосся — від 29 грн за набір заколок.

Зараз ви читаєте новину «Продаватимуть білизну "Хеннес енд Мауріц"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі