неділя, 13 травня 2007 17:11

Поверхню кухонної шафки доточили ДСП

43-річна Тетяна Коваль півроку тому замовила на фірмі кухонні меблі. Жінка робила ремонт у помешканні на столичному житловому масиві Троєщина.

— Я не купувала готові меблі, — розповідає Тетяна. — Те, що пропонували в меблевих крамницях і на базарі, не підходило під розмір кухні. Виготовити на замовлення коштувало так само.

За нові жінка заплатила 2500 грн. Зробила ретельні заміри. Витяжку планували вмонтувати в настінну шафу.

Доки майстри виготовляли меблі, Тетяна Коваль купила кухонну техніку. Витяжку фірми "Вірпул" поміряла в магазині. Отвір для приладу в нижній стінці шафи Тетяна попросила зробити на кілька сантиметрів більшим.

Коли робітники зібрали меблі, ті 2 см виявилися зайвими. Щоб переробити шафку, треба було б заплатити майже як за нову — близько тисячі гривень. Майстри, які робили у Коваль ремонт, знайшли вихід. Вони вмонтували витяжку в шматок ДСП — вирізали, враховуючи потрібний розмір. Вставний шматок зафарбували під колір кухні. Зовні він не відрізняється від меблів.

Зараз ви читаєте новину «Поверхню кухонної шафки доточили ДСП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі