понеділок, 03 серпня 2015 00:30

Овочерізкою нарізають фрукти для сушіння

— Зараз падають яблука. Мию їх і ріжу на овочерізці. Ставлю сушитися на пергаментному папері на сонце. Як надворі спека, то за три дні готові. Раніше із сушнею тижнями носилися, — каже 55-річна Катерина Крищук із Вінниці. — Тепер яблучні дольки виходять тоненькі й однакові.

Говорить, ручну овочерізку подарували торік.

— У нас були хрестини онуки, святкували вдома. Донька взялася прикрашати салати. Нарізала овочерізкою тонесенькі огірки, помідори, поскручувала їх у троянди. Для іншого салату добре нарізала кубики вареної моркви і картоплі.

Чоловік Катерини Петрівни теж користується овочерізкою. Часто нарізає соломкою картоплю, щоб смажити.

— Він будівельник, то кухню недолюблює. Але працювати овочерізкою подобається. Часом бачить, що чищу картоплю, пропонує порізати. Овочерізка підходить для всіх овочів і фруктів. Щоб змінити вид нарізки, достатньо взяти іншу насадку. Вона компактна, все складається в пластиковий контейнер і ховається у шафу для посуду.

Зараз ви читаєте новину «Овочерізкою нарізають фрукти для сушіння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі