середа, 23 січня 2008 15:42

На великих комп"ютерних моніторах дивляться кіно

Українці стали більше купувати дорогих комп"ютерів, вартістю понад 5 тис. грн. Голова правління компанії "Діавест — Комп"ютерний світ" Анатолій Балюк, 43 роки, пояснює: нині банки охоче дають кредити на комп"ютерну техніку та мобільні телефони.

Серед популярних торішніх моделей керівник "Діавесту" назвав ігровий комп"ютер "Ґейм Квадро" за 5883 грн. Швидкісний ПК на базі 4-ядерного інтелівського процесора "Квадро" користується попитом у любителів комп"ютерних ігор. Середня вартість комп"ютерів, які купували торік, — до 3 тис. грн.

Також зріс попит на ноутбуки, великі монітори з діагоналлю 19 дюймів і багатофункціональні пристрої, що поєднують можливості принтера, сканера і ксерокса.

— 19-дюймові монітори значно потіснили 17-дюймові, — розповідає директор роздрібної мережі "Діавест-Комп"ютерний світ" Юрій Приходько, 42 роки. — Коштують вони не набагато дорожче, але мають більший розмір.

Найбільшою популярністю користуються монітори "Самсунґ", LG", "Ейсер", "Філіпс", "В"юСонік", "Соні". Юрій Приходьк каже, що збільшився попит на великі 20-22-дюймові монітори. Їх використовують як телевізор для перегляду комп"ютерних фільмів.

Зараз ви читаєте новину «На великих комп"ютерних моніторах дивляться кіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі