неділя, 15 квітня 2007 14:45

Лобзик з лазером ріже дерево й метал

Автор: фото: Євген КОЛЕСНИК
  Вадим Гаркуша з фірми ”Будмат-Україна” показує німецький електролобзик ”Стомер SJS-600” на виставці ”Будівництво та архітектура-2007”
Вадим Гаркуша з фірми ”Будмат-Україна” показує німецький електролобзик ”Стомер SJS-600” на виставці ”Будівництво та архітектура-2007”

У столичних будівельних гіпермаркетах "Нова лінія" та "Епіцентр" з"явилися німецькі електролобзики з лазерною системою керування "Стомер SJS-600".

До комплекту входять чотири пилочки: дві для роботи по дереву, дві — для металу. Лазерний промінь дозволяє точно "вести" пилку лобзика по накресленій траєкторії.

— Електролобзик ріже дерево, ламінат, сталь і кольорові метали, — розповідає Вадим Гаркуша, 35 років, із компанії "Будмат-Україна", яка представляє продукцію фірми "Стомер". — Підошва інструмента повертається на 45 градусів.

Пилюка від матеріалу осідає у спеціальному мішку під ручкою. Змінні пилочки зберігаються під кришечкою у ручці електролобзика. А патрон зроблений так, що їх можна замінити за лічені секунди.

Електролобзик коштує 750 грн. Німецька фірма дає три роки гарантії на свій інструмент.

Зараз ви читаєте новину «Лобзик з лазером ріже дерево й метал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі