середа, 21 листопада 2007 17:49

Компанія "Ельдорадо" продає товари через Інтернет

Цього тижня відкрилася інтернет-крамниця компанії "Ельдорадо". Російська мережа магазинів побутової техніки зайнялася онлайн-торгівлею значно пізніше від своїх конкурентів. Товари через Інтернет давно продають мережі "City.com", "Домотехніка", "МегаМакс", "Технополіс", "Фокстрот".

Разом із відкриттям інтернет-магазину з"явилася веб-сторінка українського представництва "Ельдорадо" www.eldorado.com.ua. Досі інформація про крамниці "Ельдорадо" в Україні була лише на російському сайті компанії.

— У Росії електронні магазини нашої мережі з"явилися рік тому, — пояснює керівник відділу інтернет-продажів компанії "Ельдорадо" Антон Пермогоров, 31 рік. — Покупцям це вигідно. Товари через Інтернет коштують так само, як у крамниці, але заощаджується час.

З нагоди відкриття інтернет-крамниці до 25 листопада можна купити низку товарів зі знижкою до 500 грн, замовивши їх саме через сайт. Покупку вартістю понад 500 грн доставлять безкоштовно по Києву та у найближчі населені пункти — до 20 км.

Зараз ви читаєте новину «Компанія "Ельдорадо" продає товари через Інтернет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі