понеділок, 03 грудня 2007 18:10

Дорожній ноутбук "Соні" важить 500 грамів

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  На виставці ”Діджі Фото Шоу” в Києві можна було протестувати дорожній ноутбук ”Соні VGN-UX1 XRN”. Киянин Ярослав Федоренко пробує, наскільки зручною є новинка
На виставці ”Діджі Фото Шоу” в Києві можна було протестувати дорожній ноутбук ”Соні VGN-UX1 XRN”. Киянин Ярослав Федоренко пробує, наскільки зручною є новинка

Японська фірма "Соні" розширила лінію портативних комп"ютерів. На столичній виставці "Діджі Фото Шоу" представники компанії показали нову модель маленького лептопа "Соні VGN-UX1 XRN".

Прилад завдовжки 15 і завширшки 10 см зроблений для людей, які багато їздять. Ноутбук "Соні" на базі процесора Інтел має 4,5-дюймовий рідкокристалічний дисплей, дві веб-камери на передній і задній панелях. Підключитися до Інтернету можна через систему Wi-Fi.

Важить такий лептоп 500 г. Він не має жорсткого диску — уся інформація зберігається на флеш-пам"яті у 32 Гб. Оперативна пам"ять на платі — 1 Гб. У портативному комп"ютері стоїть система захисту інформації за відбитками пальців власника.

— Набирати текст можна з допомогою палички — стилоса. Або на висувній клавіатурі, — розповідає фахівець з маркетингу представництва "Соні" в Україні Анатолій Кошшай, 33 роки. — У складеному вигляді клавіатура розташована під екраном ноутбука. Вона легко висувається, як на мобільному телефоні-слайдері.

Коли новий ноутбук надійде у продаж, в українському представництві "Соні" ще не знають. Кажуть, не раніше наступного року. За кордоном дорожній ноутбук продають за $1500.

Зараз ви читаєте новину «Дорожній ноутбук "Соні" важить 500 грамів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі