пʼятниця, 19 жовтня 2007 16:57

Дешеве взуття найчастіше купують жінки

У взуттєвому магазині "Найнижчі ціни", що на вул. Гоголя в Черкасах, багато покупців.

Тут продають взуття за найнижчими цінами у місті. На полицях стоять босоніжки, туфлі та кросівки. За 15 грн можна придбати черевики на низьких підборах із заокругленими носками. Кольори найрізноманітніші: коричневий, жовтий, зелений, сріблястий, рожевий, блакитний.

— Заходять і студенти, і пенсіонери, — запевняє продавець магазину Світлана Іванівна, 41 рік. — Деякі хлопці приводять дівчат, купують їм туфельки у подарунок.

Літні люди зазвичай купують туфлі на низьких підборах.

— Сьогодні зранку прийшла пенсіонерка й купила за 35 гривень туфлі, — продовжує. — За кілька годин прийшла знову, взяла ще за 25 гривень шльопанці на роботу.

Чорно-білі, червоні з сірими вставками, помаранчеві з білими шнурками кросівки коштують 45 грн. Є й на чоловіків, і на жінок. Однак чоловіки в бутик заглядають рідко.

— Молодь купує переважно кросівки, — каже продавець. — Беруть і мами для своїх школярів. Узагалі, найчастіше навідуються жінки. Зайдуть раз, потім вертаються. Пояснюють, що в нас найнижчі ціни.

Про походження товару в магазині не кажуть. Це комерційна таємниця, віджартовуються.

Зараз ви читаєте новину «Дешеве взуття найчастіше купують жінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі