неділя, 25 лютого 2007 14:52

"Дербі" робить валізи з плічками

Українська торговельна марка "Дербі" пропонує нову колекцію дорожніх валіз. У них є відділ для одягу та плічка, які можна сховати всередину. Об"єм сумки можна збільшити на чверть.

— Кожне колесо закріплене на окремій вісі, — демонструють новинку продавці Будинку одягу на столичній Львівській площі. — Каркас зроблений з легкого пластику. Жінкам на підборах із таким легше впоратися. Обшивка нейлонова, на м"якій підкладці.

Ціна валіз "Дербі" з нової серії "Ексклюзив" — 321–409 грн. Дорожня сумка давнішої колекції — 280 грн. Пропонують і недорогі напівспортивні моделі жіночих сумок. Чорна прямокутна торбина з твердими лямками коштує 46 грн. Об"ємна сумка-мішок із накладними кишенями — 66 грн. Наплічники з молодіжної серії "Для міста" продають за 80 грн. Сумки можна знайти також у торговельному центрі "Макрос" на столичній Петрівці, у "Метрограді" на Бессарабці та в "Метрополісі" на Оболоні.

Зараз ви читаєте новину «"Дербі" робить валізи з плічками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі