середа, 09 квітня 2008 14:59

Бутик-ательє "Графиня" має 300 зразків костюмної тканини

На столичній вул. Костянтинівській, 22/17 відкрили бутик-ательє "Графиня". Стіни двох кімнат обшиті атласом. По телевізору йдуть покази мод європейських модельєрів. На стелажах першої кімнати висить готовий одяг — спідниці, брюки, піджаки та сукні. У другій — зразки тканин.

Виконавчий директор "Графині" Оксана Мегашко, 25 років, розповідає, що в бутику-ательє продають моделі, схожі на одяг від іменитих світових дизайнерів. Таких речей шиють дві-три.

— Черпаємо останні тенденції моди і створюємо свій стиль. Це ексклюзивні речі, хоча коштують не набагато дорожче, ніж на базарі, — каже Оксана.

За костюм-двійку у "Графині" правлять від 800 грн, за шовкові блузи — від 600, а бавовняні віддають по 250. Є розміри від 42-го до 56-го.

У крамниці працюють професійні дизайнери-конструктори.

— Найчастіше клієнти розказують чи замальовують те, що їм хочеться. Наші дизайнери підганяють модель по фігурі, делікатно пояснюють, на чому акцентувати увагу, а що слід приховати, — приєднується до розмови Наталя Кліщевська, 22 роки, власниця бутику.

У "Графині" багатий вибір англійських та італійських тканин. Найбільше костюмних — майже 300.

— Тканину закуповуємо там само, де беруть її всі наші знані дизайнери, — запевняє Кліщевська. — Але де, не скажу. Це таємниця.

— Пропонуємо й нашу тканину — підприємства "Текстиль Контакт", — доповнює Мегашко, — але її можна купити в будь-якому столичному магазині. Тому жінки вибирають закордонну.

Пошити спідницю на замовлення в бутику-ательє "Графиня" коштуватиме від 230 грн, сукню — 240, блузу — 260 грн, плащ — 475.

— Якщо під час пошиття клієнт додаватиме якісь деталі, така послуга оплачується додатково, — каже Оксана Мегашко.

До костюмів у "Графині" можна пошити взуття та підібрати аксесуари.

Зараз ви читаєте новину «Бутик-ательє "Графиня" має 300 зразків костюмної тканини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі