середа, 16 липня 2008 16:06

"Блекстер Плазма 1000" має шість вінчестерів

У липні в магазинах мережі "Фокстрот" почали продавати потужний персональний комп"ютер "Блекстер Плазма 1000". Його зроблено на базі двохпроцесорної платформи "Інтел-Скултрейл". Процесори "Інтел Корал 2 Екстрім" мають по чотири ядра на окремій шині.

— Комп"ютер придасться геймерам, які полюбляють сучасні ігри з швидкою та реалістичною зміною зображення, — каже Олександр Герасименко, менеджер із роздрібних програм компанії "Інтел" в Україні. — Не менший інтерес до нього виявляють професійні фотографи та люди, які займаються тривимірним моделюванням.

Комп"ютер має внутрішню пам"ять 1 терабайт (1000 Гб) і оперативну пам"ять 4 Гб. Усередині є шість вінчестерів і дві відеокарти. Безперебійну роботу забезпечують два блоки живлення.

— Для охолодження комп"ютер оснастили дев"ятьма повітряними кулерами, — розповідає Олександр Сизов, 34 роки, із "Фокстроту". — Для зменшення рівня шуму блоки живлення стоять так, щоб тягли повітря для охолодження саме знизу, а не згори. Тому комп"ютер працює тихо.

Комп"ютер продають у найбільших магазинах мережі "Фокстрот" Києва, Донецька, Дніпропетровська, Одеси та Харкова. У столиці його можна купити в магазині на пр. Московський, 21. Новинка коштує 37 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «"Блекстер Плазма 1000" має шість вінчестерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі