вівторок, 03 січня 2006 16:16

"Базарний" магазинчик

Минулого тижня на Глибочицькій, 27а відкрився новий магазинчик одягу. Це одна з тих маленьких недорогих крамничок, що останнім часом з"являються в промислово-офісних районах міста. Товар недорогий, але й не ультрамодний.

Та й сама обстановка магазину більш ніж скромна — одностулкові вікна, тьмяне освітлення, батареї відсутні. Прилавка немає — полиці з товаром доступні для покупців. Магазин явно розраховано на таких, котрі лінуються їздити на базарі або ж ненавидять вибирати одяг. Як то кажуть, мають право.

— Від вул. Артема до Подолу не було жодного речового магазину, — розповідає продавець Олена, 21 рік. — Над нами — житловий масив, гуртожиток. Крамницею вже зацікавилися покупці. Найчастіше заходять під час обідньої перерви і ввечері, повертаючись додому.

Основні товарні запаси магазину, найпевніше, в нерозпакованих сумках. На вішалках — жіночі вельветові капрі, трикотажні кофтинки, шапочки. Речі недорогі, в середньому по 150 грн, але з дорогими написами: "Каваллі", "Дольче і Габана", "Діор".

Різнокольорові вельветові кепки зі стразами коштують 45 грн, жіночі светри — 110–250 грн, кофти з хутряними манжетами — 130 грн. Найоригінальніша і найдорожча меланжева жовто-зелена кофта з елегантним декольте і пластмасовою застібкою оцінена в 340 грн.

Чоловіки можуть придбати хіба що кепки за ціною до 100 грн. Але продавець каже, що ближче до нового року завезуть і чоловічу "колекцію".

Зараз ви читаєте новину «"Базарний" магазинчик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі