вівторок, 25 жовтня 2011 16:22
Ольга Гембік
Ольга Гембік
Ольга Гембік

Підкаблучник

Чоловік моєї колеги Інни — типовий підкаблучник. Зате який галантний! Костя елегантно знімає і подає пальто, майстерно відвішує кучеряві компліменти і чудово обслуговує дівочі посиденьки. Він уміє підливати у бокал, пропускаючи повз вуха секретну інформацію про білизну і стосунки, прудко біжить увечері в магазинчик за рогом, якщо у нас раптом закінчується шампанське.

Його можна залишити на господарстві, увімкнувши режим "турбо" — Костя випере окремо мереживне і вовняне, поріже усе на вінегрет, не змішавши завчасу буряк і картоплю.

Інна торжествує, коли ми ставимо його у приклад: "Усім би по такому Кості".

— Це ж знахідка, якщо чоловік устигає одночасно замішувати тісто і масувати дружині п'яточки олією виноградних кісточок. У Кості такі пироги! — захоплено плескала у долоні Оксана.

Від нього часто пахло чужими пирогами

Їй найбільше смакувала випічка. Вона навіть переписала для свого чоловіка кілька Костиних рецептів. І доки наші половини кепкували і відмахувалися, її Геник навіть зробив перші кроки у роботі з тістом.

А потім Костя спікся, засвітившись у кіно із блондинкою. На той час Інна уже здогадувалася, що Кості вистачає ще на одну родину. Від нього часто пахло чужими пирогами.

Зрештою, Костя покинув Інну. Причина була поважна: в іншій сім'ї з'явилася дитина і він не встигає прати пелюшки.

Наші веселі дівочі посиденьки змінили нетривкі здибанки у заплаканої Інни. У її квартирі тепер не пахне випічкою. Ніхто не каже компліментів. Якщо закінчується шампанське, п'ємо яблучний сік. Про те, що нікому підливати, шкодуємо мовчки.

Костя живе у сусідньому будинку і, як на зло, часто потрапляє нам на очі. Тепер усіх страшенно дратує, як він елегантно підтримує під руку свою нову пасію. "Підкаблучник!" — зловтішаємося.

Наші половини ніяк не зреагували на Костин демарш. Дипломатично вдали, що нічого не сталося. Навчити їх пекти тепер навряд чи вийде.

Зараз ви читаєте новину «Підкаблучник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі