понеділок, 18 червня 2018 22:47
Ольга Гембік
Ольга Гембік
Ольга Гембік

Бідний пітон

У переддень і після Маршу рівності "КиївПрайд" стрічка "Фейсбуку" нуртує й клекоче. Люди то різкі, то жалісливі.

"Ану розкажи мені, що ти маєш проти традиційної сім'ї?" — пише товариш із передової. З нічого робити часом перекидаємося кількома словами в мережі. Я "уподобала" столичну подію.

Ні, я не "одна із етіх", відповідаю. За статистикою, 90% учасників маршу — гетеро-орієнтації. Просто люди вийшли за права людей. Він трохи думає, а потім пише, що поряд із ним теж воюють геї — "До речі, нормальні хлопці, надійні".

"У кожного в друзях є геї, але не всі про це знають", — коментує свій пост одна тележурналістка. Отримує десяток проклять.

"У мене є доступ до закритих груп у "Фейсбуку", де спілкуються люди з "Правого сектора", "Азова". Там ніколи не звучать заклики "давайте поїдемо і навісимо геям". Я знаю дуже багато людей, які відслужили, — вони в житті не підуть на заходи по розгону", — цитує текст зі статті про геїв на війні колишній "правий радикал".

Нижче у стрічці — флеш-моб проти поліції, котра затримувала тих, хто прийшов "бити гоміків". Ще хтось із друзів постить фото юнака на траві — побився з поліцією. "Бідний хлопчик!" — коментує стрічка.

А нижче — найсвіжіше: десь в Індонезії гігантський пітон проковтнув місцеву жительку. Пошукова група виявила тварюку з роздутим черевом, убила її, розпорола черево і знайшла тіло.

"Бідний пітон!" — коментує стрічка.

Зараз ви читаєте новину «Бідний пітон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі