понеділок, 09 квітня 2018 00:41

У шоколадний лікер наливають згущене молоко

— Шоколадний лікер роблю з коньяком і згущеним молоком. Виходить міцний і солодкий, — каже киянка Марина Корнійчук, 29 років.

Розтоплює 100 г чорного шоколаду. Ставить у мікрохвильову піч на 2–3 хвилини.

Виймає з холодильника 300 мл вершків і змішує з 10 г ванільного ­цукру. Збиває міксером у піну. Додає поступово 350 г згущеного молока й розтоплений шоколад. Наливає 350 мл коньяку і знову збиває. Переливає в пляшку і ставить на три дні в холод.

Зараз ви читаєте новину «У шоколадний лікер наливають згущене молоко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі