понеділок, 19 лютого 2018 05:46

У квасоляний паштет додають волоські горіхи

— Квасоляний паштет роблять із волоськими горіхами. Спочатку їх треба підсмажити на сухій сковороді. Додати в закуску всього п'ять штук, — каже 50-річний Олег Міхеєв із села Степанівка Вінницького району.

Варить два стакани білої квасолі.

— Вона крупна й солодка, але можна замінити рожевою. Тоді колір буде ніжніший і приємний. Нарізаємо дрібними кубиками цибулину й карамелізуємо на соняшниковій олії. В цибулі багато цукру, тому швидко стане коричнева.

Подрібнює півпучка кропу, два зубчики часнику. Додає чайну ложку чебрецю, 0,5 ч. л. аджики, солить дрібкою солі. Всі інгредієнти збиває у блендері.

— Подають паштет із потапцями з чорного хліба. Це — невеличкі шматочки, які підсушують або смажать на сковорідці.

Зараз ви читаєте новину «У квасоляний паштет додають волоські горіхи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі