понеділок, 29 січня 2018 05:50

Рибу поливають часниковою підливою із хурми

— Хурма солодка на смак, добре поєднується з рибою, — каже киянка Олена Гришина, 31 рік. — Рибу можна брати будь-яку. Я пробувала з хеком, а на свята купую дорожчу тилапію.

Ріже 1,5 кг філе морської риби на невеликі шматки. Змішує по 30 мл соєвого соусу та оливкової олії. Приправляє 1 ч. л. тертого кореня імбиру. У цей маринад кладе рибу на 20 хв. Розігріває духовку. З однієї хурми знімає шкірку, нарізує її півкільцями. Викладає на деко рибу, зверху — хурму. Випікає 40 хв. при температурі 180 градусів.

— Поки печеться риба, беруся за підливу.

Для неї печену хурму, зубчик часнику та 1 ст. л. соєвого соусу перемішує блендером. Поливає цим соусом рибу.

Зараз ви читаєте новину «Рибу поливають часниковою підливою із хурми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі