понеділок, 26 вересня 2016 06:50

Наливка з журавлини готова за три дні

— Готувати "клюковку" просто та швидко. А яка смачна виходить. Небезпечна тим, що легко п'янить. Але солодка й запашна. Сідаємо з дівчатами посмакувати, а встаємо наклюкані, — каже Ірина Тамбовська, 53 роки, з Полтави.

— Беру півлітра горілки, дві склянки журавлини, склянку цукру. Ягоди мию, розминаю дерев'яною качалкою. Заливаю горілкою. Настоюю від трьох днів до двох тижнів. Потім проціджую й додаю цукор. Пробувала з іншими ягодами. Та з журавлиною — найкраще. Бо вбирає запах і пом'якшує смак спиртного.

Правильно приготовлена "клюковка" за кольором нагадує малинову наливку. Легко п'ється.

Зараз ви читаєте новину «Наливка з журавлини готова за три дні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі