середа, 09 липня 2008 18:05

На пляшку пива треба два лимони

— Раз на тиждень обов"язково балую себе бірміксами, — каже 23-річний Олег Дорош. Чоловік у столичному супермаркеті "Русь" купує темне пиво й лимони. — Друзі навчили солодке пиво готувати вдома. Спробував — смачніше. Тепер сам собі часто готую.

Із двох столових ложок цукру та склянки води Олег варить сироп. Щойно закипить, охолоджує його та вливає пляшку темного холодного пива.

— Обов"язково треба лимони, — додає Дорош. — Із одного лимона вичавлюю в пиво сік. Інший нарізаю тонкими скибочками й теж кидаю в напій.

Пивний коктейль настоюється півгодини-годину в холодильнику. Олег п"є його холодним і заїдає лимоном.

Зараз ви читаєте новину «На пляшку пива треба два лимони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі