понеділок, 29 січня 2018 06:10

Для китайського салату свинину посипають цукром

— Сиділи з подругою в китайському ресторані. Сподобалися нам деякі страви. Кисло-солодкий соус підходить до м'яса. Вирішили й собі спробувати приготувати салат. Вийшло смачно, — каже киянка Карина Онищук, 26 років.

400 г свинини нарізує шматочками. Солить, посипає цукром. Швидко обсмажує на олії. Додає дві склянки вареного рису, два подрібнені апельсини, огірок.

Соєвий соус змішує з медом, соком лимона, гірчицею, сіллю, перцем. Заливає салат. Притрушує дрібно посіченою зеленню.

Зараз ви читаєте новину «Для китайського салату свинину посипають цукром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі