понеділок, 05 лютого 2018 15:43

Радянські пальта 1940-х і яскраві принти: фотозвіт з другого дня Ukrainian Fashion Week
30

Фото: прес-служба UFW

У неділю, 4 лютого, в Києві пройшов другий день Ukrainian Fashion Week. Свої колекції сезону осінь-зима 2018-2019 представили Ludmila KISLENKO, PRZHONSKAYA, Larisa LOBANOVA, J.Perekriostova, GUDU, ELENAREVA і інші.

Український дизайнер Олена Рева (ELENAREVA) в новій колекції експериментує з денімом. До неї увійшли широкі джинси із заниженою талією і вільна куртка зі спущеною лінією плечей. У колекцію осінь-зима 2018/2019 також увійшли шифонові сукні з об'ємними рукавами, широкі піджаки і вузькі штани.

Дизайнер Людмила Кисленко (Ludmila KISLENKO) - один з перших і найуспішніший дизайнер української моди. Вона сміливо працює з кольором, легко поєднує фактури. Її моделі відрізняються конструктивним рішенням і оригінальними деталями.

Читайте також: Стартує Ukrainian Fashion Week 2018/2019 (online)

Олена Пржонська (PRZHONSKAYA) створила колекцію осінь-зима 2018/2019 після перегляду фільму "Вигляд прийдешнього". В її лінії одягу проглядається естетика 40-х років минулого століття. Традиційно ключовою річчю в її новій колекції є пальто.

Лариса Лобанова (Larisa LOBANOVA) вирішила зробити яскраві принти у вигляді зображень гір, геометричні малюнки, в яких поєднані смуги, трикутники і великий горох. Основні кольори її нової колекції - блакитний, сірий, білий, смарагдовий і помаранчевий.

Нагадаємо, що Український тиждень моди стартував 3 лютого і триватиме до 8 лютого. У цьому році на Ukrainian Fashion Week заявлені 55 дизайнерів. П'ятий день UFW в цей раз відведений для New Generation Day - показів молодих дизайнерів.

Зараз ви читаєте новину «Радянські пальта 1940-х і яскраві принти: фотозвіт з другого дня Ukrainian Fashion Week». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі