четвер, 10 червня 2021 13:08

Панама стала другою за популярністю
5

Панами стали другим за популярністю трендом з-поміж літніх головних уборів цього року після бейсболок. Акцентні чи базові, під спортивний образ чи як деталь класичного вбрання, шкіряні або трикотажні – яку панаму обрати цього літа й із чим поєднувати модний аксесуар розкаже Gazeta.ua.

Автор: Christian Luis. Pexels
  Панама може стати ідеальним яскравим акцентом
Панама може стати ідеальним яскравим акцентом

База чи акцент?

Кожна річ, з огляду на фактуру, колір і можливі деталі, може бути базовою чи акцентною. Базова річ – це пазл загальної стильової картини, завершальна нота в готовому образі. Акцент – та деталь, яка виділяється серед інших елементів образу, родзинка костюму. Головний убір, зокрема панама, може також бути як базою, так і акцентом.

Базова панама не має жодного малюнку й декору. Вона створена з того ж матеріалу, що й інші складники модного образу, має той же колір. Частіше це базові кольори – чорний, білий, нюдовий. Але якщо образ у яскравій палітрі, то й панама буде в такому ж відтінку й водночас залишиться базовим доповненням.

Автор: Ryanniel Masucol. Pexels
  Хто сказав, що панама не може поєднуватися з романтичною жіночною сукнею?
Хто сказав, що панама не може поєднуватися з романтичною жіночною сукнею?

Акцентна панама виділяється або кольором, принтом, або текстурою. Блакитна панама в білому образі, шкіряна панама в поєднанні з трикотажним убранням, панама з принтом tie-dye чи анімалістичним зображенням – безумовно, усе буде тією краплиною експресивності, яка докорінно змінює настрій усього аутфіту.

Автор: Tatiana Twinslol. Pexels
  Панама чудово поєднується з класичним вбранням, стаючи його головним акцентом
Панама чудово поєднується з класичним вбранням, стаючи його головним акцентом

Обирайте головний убір так, як ви відчуваєте, спираючись на бажаний настрій образу та найприйнятніший стиль.

Спорт чи класика?

Для багатьох панама – винятково спортивна чи принаймні повсякденна деталь. Але 2021 року модний світ остаточно стер усі межі між стилями й дозволив найшаленіший і найнепередбачуваніший мікс настрою та стилістики.

Звичайно, панама досі актуальна в поєднанні з іншими розслабленими елементами гардеробу, чудово доповнює спортивні образи й органічно вписується в комплекти з джинсами, футболками, костюмами. Але трендовий головний убір прекрасно поєднується й із класичними образами з маскулінними жакетами, строгими брюками, тренчем і навіть романтичними сукнями. Чи можна сказати, що панама є універсальною річчю, що пасує до кожного образу? Так, звісно.

Автор: Ali Pazani Follow. Pexels
  Панама прекрасно доповнює розслаблений образ
Панама прекрасно доповнює розслаблений образ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Незамінна річ: як носити головний літній тренд

Різноманіття фактур

Трикотажні, шкіряні, вельветові, джинсові, панами з хутра та зі стьобаних матеріалів. Є велика кількість тканин, з яких шиють панами, усе залежить від погодних умов та інших складників образу. Узимку панама зі штучного хутра матиме неймовірно стильний і небанальний вигляд. Восени доречно поєднати теплі речі з вельветовою панамою. Щодо літа, тут можна експериментувати з різними фактурами, спираючись на вподобання й комфорт. Не важливо, чому ви надасте перевагу – total деніму, шкіряному аутфіту або зрозумілому й звичному трикотажу – у будь-якій інтерпретації трендовий аксесуар буде актуальним і стильним.

Автор: Deden Dicky Ramdhani. Pexels
  Вибирайте той варіант панами, який найбільш підходить і імпонує вам
Вибирайте той варіант панами, який найбільш підходить і імпонує вам
Для багатьох літо - найдовгоочікуваніша пора. Час відпустки, корисних фруктів, моря й гарячого сонця. Багато хто в спеку звик оголювати тіло. Але насправді, саме в таку погоду правильно максимально прикривати тіло від сонячних променів. Льон вважається найкращою тканиною для спекотної погоди завдяки своїй гігроскопічності.
Зараз ви читаєте новину «Панама стала другою за популярністю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі