субота, 07 березня 2020 09:25

Обирай яскраве: стилісти розказали про топ-кольорів в одязі на весну
17

Колір фуксії
Колір фуксії
Помаранчевий і жовтогарячий
Червоно-зморквяний
Biscay green

Базовий гардероб у нейтральних відтінках за зиму багатьом приївся, а з настанням теплої пори хочеться кольору. Стиліст і фешн-блогер Маргарита Мурадова проаналізувала основні кольори в одязі, які представили лондонський і нью-йоркський тижні моди. Ці кольори будуть на піку моди цієї весни.

Відкриває перелік топових весняних кольорів насичений червоний. Саме такий пропонують британці. Американці ж обрали більш морквяно-червоний.

"Цей колір б'є в очі. Його можна сполучати з іншими яскравими кольорами чи з чимось базовим нейтральним, щоб нейтралізувати", - говорить стиліст.

Красиво виглядатиме навесні і помаранчевий.

"Не обов'язково брати жакет в такому кольорі. Експерименти можна розпочати з аксесуарів: взуття, сумок, браслетів. Якщо вам у них буде комфортно, можете дозволити собі помаранчеві брюки, спідниці, принти на платтях. І лише потім ми переміщуємося в найнебезпечнішу і найризиковішу портретну зону, яка знаходиться біля обличчя. Тут колір найбільш помітний і найбільш активний. Тому якщо ви обираєте оранжевий топ, ви на сто відсотків маєте бути в ньому впевнені", - радить Маргарита Мурадова.

Нікуди не зникає і обраний кольором року класичний синій. Однак лондонці обирають на весну світлий його варіант - блакитний.

Входить в моду blush beauty – кораловий. Він ніжний і приємний - ідеальний для весни. Він гарно сполучатиметься з biscay green – кольором Біскайського моря.

"Це колір води на Мальдивах на невеликій глибині. Це красивий мікс зеленого і блакитного, який дуже впадає в око. Він прекрасно сполучається з усіма іншими весняними відтінками. Такі яскраві кольори - це те, на що ви повинні зважитися, тому вводити їх у свій гардероб треба поступово. Звісно, це може бути плаття чи жакет з кількома кольорами у вигляді принта".

Наступний – tanager turquoise. Бірюзовий, колір морської хвилі, уже не зеленуватої, а блакитної. Свіжий і ніжний лазуровий.

Напевно, найрадикальнішим з усіх може здатися колір фуксії. У ньому важко лишитися непоміченою. Але це один з нанепрактичніших відтінків сезону: він дуже швидко може набриднути.

Кольори лондонського тижня моди більш світлі і легкі, тоді як нью-йоркського - більш приглушені. Так Лондон пропонує свіжий лимонний, а Нью-Йорк – sunlight – пастельний розбілений жовтий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Монохром і видовжені лінії: як виглядати струнко за допомогою одягу

Одягайте на весну і винний, що сполучає коричневий і червоний, і більш світліший цинамоновий охровий.

Звичайно, актуальним у пору цвітіння буде колір цвіту - ніжно-рожевий, пудровий, зефірний.

Втім Маргарита Мурадова радить обирати ті кольори, які більше відповідають вашому настрою і стилю життя. Також не варто ховати далеко базовий нейтральний гарлдероб. До нього можна буде повернутися згодом, після весняного вибуху барв.

Інститут кольору Pantone назвав головний колір 2020 року. Ним став класичний синій відтінок (Classic Blue).

Саме синій знижує тривогу, дарує спокій та гармонію, зауважила креативний директор інституту Леатріс Айзман.

"Ми живемо у часи, коли всім необхідна віра і впевненість. Надійний синій відтінок стимулює саме такі відчуття. Ми завжди можемо на нього покластися", додала директор.

Інститут кольору Pantone заснували у 1963 році, а з 2000 року він визначає головний колір сезону.

Зараз ви читаєте новину «Обирай яскраве: стилісти розказали про топ-кольорів в одязі на весну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі