понеділок, 02 липня 2018 13:53

Миттєво збільшує груди: жінки зваблюють новим способом носіння купальника

Миттєво збільшує груди: жінки зваблюють новим способом носіння купальника
Новий звабливий спосіб зав'язувати бюстгальтер. Фото: instagram.com/upsidedownbikini_official

Жінки візуально збільшують груди за допомогою купальника. Ідею підказав австралійський модний бренд пляжного одягу Cantik.

Творці нової лінійки бікіні запропонували дівчатам надягати бюстгальтери "догори дригом", повідомляє The Sun.

Специфічний тренд задала італійська модель Валентина Фрадеграда, яка одягла топ купальника в перевернутому вигляді. Вона пов'язала бретельки навколо тіла, а нижні зав'язки затягла над грудьми, таким чином її бюст миттєво став виглядати більше.

Адміністратори Instagram-аккаунта Cantik попросили користувачок розповісти, що вони думають про цю ідею. Багато з них були в захваті і назвали цей спосіб "миттєвим збільшенням грудей".

Фрадеграда навіть завела окрему сторінку під назвою Upsidedown bikini official, де дівчата діляться фотографіями з по-новому одягненим топом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Каньє Вест повністю роздягнув моделей для реклами кросівок

Американський художник Джоель Альварес запропонував дівчатам обклеювати тіло скотчем замість одягу. Чоловік відкрив компанію Black Tape Project, що спеціалізується на альтернативній моді. В офіційному Instagram-акаунті фірми Альварес опублікував фотографії зі зйомок, де кольоровий скотч на моделях імітує нижню білизну. Деякі прихильники сторінки @blacktapeproject прийшли в захват від ідеї.

Зараз ви читаєте новину «Миттєво збільшує груди: жінки зваблюють новим способом носіння купальника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі