понеділок, 06 лютого 2017 13:52

Інквізиція взуття, жіноче тіло та ланцюги рутини: подробиці відкриття Українського Тижня моди

4 лютого у Мистецькому арсеналі стартував 40-й Український тиждень моди. Окрім модних показів, для відвідувачів створили спеціальні проекти, що є симбіозом моди та мистецтва.

Український дизайнер Аліна Заманова представила інсталяцію на тему дослідження жіночого тіла. Три арт-об'єкти у вигляді суконь розшиті вручну. На задньому плані величезний плакат розмальований малюнками у вигляді частин тіла.

Автор: Діана Толопіло
 

Інший об'єкт авторства Алли Гетьман. Присвячений індивідуальності та сміливості бути собою. На дерев'яних стендах стоїть взуття від різних дизайнерів. Під низом гілки, що складені до купи. Візуалізація ідеї — місце підготовлено для "страти" оригінального яскравого взуття.

Автор: Діана Толопіло
 

Дизайнер Ольга Біленчук створила інсталяцію у вигляді символічного ритуалу. Ідея — розірвати ланцюг повсякденної рутини, зобов'язань та непотрібних зв'язків. Моделі одягнуті у білі накидки, що розмальовані чорними буквами. На дівчатах темні стрічки на очах, руках та шиї.

Автор: Діана Толопіло
 

Традиційним стендом є шоу-рум All About Footwear. Мета - привернути увагу до українських брендів взуття. На окремих платформах виставлені моделі взуття сезону весна-літо 2017.

Автор: Діана Толопіло
 

На відкриття Українського тижня моди прийшли Катерина Осадча, Віра Брежнєва, Санта Дімопулос, Вікторія Тігіпко, Кароліна Ашіон, Соня Євдокименко, Світлана Тарабарова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хутряні рукава, яскраві очі і кучеряве волосся - у Києві стартували дні моди

Зазначимо, це ювілейний 20-ий сезон Ukrainian Fashion Week. У розкладі першого дня значилися показиPOUSTOVIT, ARTEMKLIMCHUK, the COAT by Katya Silchenko, Nadya DZYAK, Larisa LOBANOVA.
Зараз ви читаєте новину «Інквізиція взуття, жіноче тіло та ланцюги рутини: подробиці відкриття Українського Тижня моди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі