вівторок, 13 березня 2018 18:01

Ідеальна білизна не відчувається на тілі і робить жінку сексуальною - дизайнер
37

Наталя Кошеля у своєму ательє на київському Подолі
Фото: Тарас Подолян

"Спідня білизна може розповісти про характер власниці, її потаємні бажання та поточний настрій. А підібрати правильне спіднє — це майже мистецтво, і в цьому питанні краще довіряти професіоналам", — вважає Наталя Кошеля, власниця бренду жіночої білизни O'SHE Lingerie. За професією Наталя фармацевт. Закінчивши навчання в Харківському фармацевтичному університеті вона встигла попрацювати за фахом у фармакологічній компанії і навіть 8 років керувала стоматологічною клінікою.

Як і чому ви вирішили шити жіночу білизну?

Зміни в житті почалися з пошуку білизни для себе. Коли ти усвідомлюєш, що ринок перенасичений, а по факту знайти гарне та якісне спіднє — практично неможливо. Я досить прагматична людина, але тут я була впевнена, що зможу створити ту саму ідеальну білизну, про яку мрію не лише я одна.

Спочатку винаймала маленьке приміщення на дві кімнатки на Подолі: в одній розміщався шоурум, в іншій — виробництво. З персоналу — лише одна швачка, з обладнання — лише одна машинка.

Швачок, мабуть, зараз бракує скрізь?

На жаль, швачок жіночої спідньої білизни на ринку практично немає. Багато хто пропонує свої послуги на аутсорсингу, шиючи на звичайних побутових швейних машинках, але в цих випадках може страждати якість виробу та строки виготовлення.

Я мала досвід співпраці з окремими виробництвами, після чого вирішила, що краще я витрачу час на пошуки персоналу, але буду працювати з командою професіоналів. Звичайно, не маючи ніякого досвіду в цій сфері, мала різні історії, свої злети й падіння. Але головне — мотивація, віра в свою справу і коли розумієш, що твої спроби недаремні.
Зараз ми навчаємо своїх працівниць самі, навіть з нуля і без будь-якого досвіду у швейній справі, за нашими плечима десятки виставок, маркетів та участь в Kiev Fashion Days. O'She Lingerie — перший український бренд, який наважився на повноцінний показ спідньої білизни на великому подіумі.
Колеги дизайнери також довіряють нам відшивати своїй колекції для показів.

До нового року бренд відшивав щомісяця більше тисячі комплектів, а наразі потужність виробництва дозволяє збільшити кількість готових комплектів до двох тисяч на місяць. Такі зміни зумовлені попитом споживача, який готовий платити за якість та ексклюзивність.

Автор: O'SHE Lingerie
  Червоний, чорний і білий - класична гама кольорів у жіночій білизні
Червоний, чорний і білий - класична гама кольорів у жіночій білизні

Багато хто вважає, що в плані практичності і комфорту мереживо поступається звичайній бавовні.

Ми переконанні, що це не так. Жіночність і сексуальність — це природно, а гарна білизна — вбрання не лише для особливих випадків. Бо насправді кожен день неповторний і особливий! Жінки, які це усвідомлюють, стають нашими постійними клієнтками.

Підбирати білизну приходять жінки з різними історіями, потребами та фігурами. Більшість з них хочуть стати кращими і подобатись чоловікам. Але у першу чергу жінка повинна подобатися сама собі, тоді вона випромінює впевненість, радість і до неї наче тягне магнітом. Коли надягаєш щось гарне, що тобі дуже подобається і личить, ти змінюєшся — твій погляд, хода, відчуття. Навіть якщо ніхто інший про це не знає.

Вибір білизни досить інтимний момент, тому в нашому шоурумі приглушене світло, грає тиха мелодія і кімната наповнена приємним ароматом. Тут не просто роздягаються, тут оголюють душу і знімають захисні маски, тому атмосфера має бути відповідною. Нам важливо, аби після примірки жінка пішла не просто з новим комплектом білизни, але без залишених без відповіді запитань. А найголовніше питання, яке в нас вирішують жінки — це прийняття себе. Наше завдання зробити так, щоб жінка собі подобалася, почувалася привабливою, сексуальною та жіночною. Наша білизна змінює їх стан та самооцінку, дарує їм впевненість і, можливо, навіть впливає на їх майбутні рішення.

Білизна допомагає не тільки підкреслити переваги, а й приховати недоліки?

Хороша білизна має підкреслити переваги та індивідуальність кожної з нас і сховати деякі особливості фігури, які жінка в собі поки не приймає. В пошуках зручної білизни до нас часто приходять молоді мами. Багато з них — старші за 30. Вони знають, чого хочуть. Вони це роблять уже для себе, а не для когось. Вони знають собі ціну і найчастіше самодостатні: уже якось визначилися в цьому житті і якось хочуть радувати себе.
Після вигодовування немовляти груди змінюють форму, шкіра стає менш еластичною та підтягнутою, молочна залоза опускається і можуть навіть з'явитися розтяжки. Наприклад, у звичайному магазині вам би допомогли визначити актуальний розмір грудей і дали б час спокійно обрати колір білизни. Ми ж індивідуально підбираємо каркаси, кісточки й чашечку, яка коригуватиме форму і асиметрію. Для жінок, які годували, ідеально підходить висока чашка. Вона приховує розтяжки та візуально надає об'єм маленьким пустим грудям. А вже потім ми разом обираємо матеріал і колір майбутнього комплекту.

Щоб візуально збільшити маленькі груди, треба в першу чергу правильно підібрати кісточки, щоб вони не лежали на грудях, а піднімали їх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сексуальні австралійки рекламують купальник для жінок будь-якого розміру

Власницям дуже великих грудей потрібні бюстгалтери з широкими лямками і U-подібним вирізом бретелей на спинці, щоб правильно розподілити вагу і змістити навантаження на спину. Мереживо в бюсті для великих грудей повинно бути статичним, а не стрейчевим. Якщо ж використовуємо стрейчее мереживо, то дублюємо чашку нейлоном, щоб мереживо не розтягувалося і зберігалася форма.

Я намагаюся особисто знайомитися з усіма нашими київськими клієнтками, і за два роки існування бренду провела понад дві з половиною тисяч примірок. Я бачила настільки різні фігури та форми грудей, що запевняю, у будь-якій ситуації можна підібрати правильний комплект. Часто ми шиємо білизну під індивідуальне замовлення, враховуючи всі особливості та потреби кожної жінки.

Автор: O'SHE Lingerie
  Мереживо і сіточка дають шкірі дихати і красиво підкреслюють жіночі форми
Мереживо і сіточка дають шкірі дихати і красиво підкреслюють жіночі форми

Яку білизну носити не радите?

З метою створення правильної білизни й водночас з метою збереження жіночого здоров'я ми співпрацюємо з спеціалістами-мамологами. В нашому асортименті ви не знайдете бюстиків з пуш-ап, які через постійне стискання молочної залози можуть призвести до певних захворювань грудей, або комплектів з синтетичних матерів, що не дозволяють шкірі дихати. Також ми не шиємо білизну без кісточок, адже без них неможливо надати грудям гарної форми.

Які моделі білизни натомість найбільш виграшні?

Найбільшим попитом в нас користуються хольтери — ця форма збирає груди до центру, піднімає їх і надає невинно округлої форми. Маленькі груди хольтер візуально збільшує на розмір-півтора, а для більших створює підтримку завдяки кісточкам і щільному нестрейчевому мереживу. Також хольтер може доповнювати верхній одяг, трохи грайливо визираючи з-під сорочки чи футболки. Це виглядає водночас дуже спокусливо, але не відверто.

Які ще матеріали, крім бавовни і мережива, використовуються для пошиття білизни?

Для мене білизна і мереживо сприймаються як єдине ціле, тому в роботі найчастіше ми використовуємо саме італійське мереживо, в складовій якого багато бавовни. Іноді ми використовуємо шовк і сіточку, на яку можна навіть наносити принти. Шовк надає білизні величності й будуарнсті, а сіточка, навпаки, проявляється дуже добре як базова білизна, яку взагалі не видно під одягом. Наприклад, на всіх моделях трусиків ми робимо на попі подвійний підворот сіточки для того, щоб не було видно резинки і не перетискалася шкіра. Сіточка також дуже добре сідає по грудях, і я раджу вибирати її на літо, адже вона легка і дихає. Я завжди прагну аби на тілі білизна не відчувалася, але при цьому вона кардинально змінювала стан і настрій. І я хочу, щоб жінки зрозуміли, що повсякденна білизна може бути сексуальною, комфортною і функціональною одночасно.

Зараз ви читаєте новину «Ідеальна білизна не відчувається на тілі і робить жінку сексуальною - дизайнер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі