понеділок, 27 квітня 2020 09:15

Дозволено все: розповіли про модні брюки сезону
10

Брюки до щиколотки
Брюки-карго
Брюки до щиколотки
Шкіряні брюки
Шкіряні брюки

Новий сезон пропонує всі варіанти фасонів і моделей брюк. Лишається тільки обрати той тренд і ту посадку, яка гарно виглядатиме конкретно на вашій фігурі. Про це розповідає стиліст і фешн-блогер Олена Галант.

"В моді зараз усі варіанти посадки по талії. На дівчатах-грушах чи пісочних годинниках гарно виглядатиме висока посадка. Середня посадка виглядає завжди гарно на всіх. Низька посадка брюк красиво виглядатиме на тих дівчатах, у яких немає великого перепаду між об'ємом талії і стегон – наприклад, у прямокутника чи перевернутого трикутника. Навіть у жіночної високої посадки теж є свої мінуси. Якщо у вас заширокі чи занизькі стегна і якщо ви маєте "вушка" по боках, тоді ззаду здаватиметься, що у вас занизькі сідниці", - зазначає вона.

Тренд номер один – це шорти-бермуди. Причому їх довжина має закінчуватися на найвужчому місці ноги - тобто відразу нижче коліна.

"Дівчатам невисокого зросту пасуватимуть вузькі бермуди, які додаватимуть стрункості. Писк моди – шкіряні бермуди. До бермудів пасуватимуть високі чоботи чи охайні босоніжки. Тож це універсальний низ, який можна сполучати з будь-якими верхами".

Шкіряні брюки - другий тренд. Особливо гарно вони виглядатимуть з грубими шерстяними светрами на контрасті фактур. Чудово сполучаються з блейзерами, жакетами і піджаками.

Брюки-банани - треті у списку.

"Їх краще обирати з якомога цупкішої тканини. Тканина повинна тримати овальний силует. Звеху і знизу ці брюки мають защипи і виточки. Найкраще в такому фасоні брюк сховати проблемні зони – вушка на стегнах. Такі брюки не дуже прасують до видовжених пальт. Краще до звичаних курток, щоб довжина по коліно не сперечалася з цією незвичною формою в районі щиколотки".

Модні брюки з дуже високою талією, часто з широким поясом зверху, але за рахунок нашарування тканин будуть посилювати об'єм в районі талії. Тож якщо ви не маєте тонкої талії, краще не обирайте таких фасонів - радить стиліст. "Такий фасон брюк гарно виглядатиме на дівчатах з крутими стегнами і тонкою талією. Якщо ж ви маєте животик, то заховати його в таких брюках вам не вдасться".

Брюки-карго. "Накладні кишені на цей раз мають бути необ'ємні і не повинні створювати тяжкість в нижній частині. Особливо красно такі брюки виглядатимуть з акуратними жіночними блузами і створюватимуть ефект комбінезона. Жіночні босоніжки на каблучку будуть з ними виглядати особливо виграшно.Красиво сполучати такі брюки з тренчами", - каже Олена Галант.

Укорочені брюки сім восьмих, які закінчуються на найтоншій зоні щиколотки - особливо вишукані. "Відкрита щиколотка додає легкості вашому силуету. Це те, за що ми їх любимо Найкращий силует – злегка завужений. Він візуально повторює силует ніг".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Такі різні штани: чим поповнити гардероб в кінці 2019 року

Найнебезпечніший для жіночої фігури силует – це кльош при укорочених брюках. Такі брюки пасуватимуть хіба тим дівчатам, які мають то має задовгі ноги і короткий тулуб, зазначає фешн-блогер.

В нинішній моді панує свобода. Вона запозичає елементи з різних періодів. Однак найбільш актуальний стиль 1990-х.

Про це Gazeta.ua розповіла стиліст і фешн-блогер Олена Гілка.

"Мода зараз дуже багатогранна. Зараз практично всі стилі, які в нас були до 2000-х років, час від часу в тренді. Або ми запозичуємо щось із них частково.

Коли передивляюся колекції дизайнерів, бачу – о! силует 1950-х, маскулінні брюки з 1990-х, комбінація з 1980-х. Тобто в загальному в наш час модно все. Але треба знайти свій одяг і вміти подати його на своїй фігурі".

Зараз ви читаєте новину «Дозволено все: розповіли про модні брюки сезону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі