пʼятниця, 28 жовтня 2022 15:18

Для дощових днів. Трендові й перевірені комбінації осінніх образів
5

Для дощових днів важко підібрати стильний і водночас практичний образ. Але кілька перевірених комбінацій можуть значно полегшити це завдання.

В основі – матеріали, які не мокнуть: трендова шкіра й класичні тренчі. Варто відмовитися від максі в дощ і обрати міді чи міні, чи вкорочені штани.

Одним з крутих поєднань є шкіряний тренч з джинсами й базовою кофтою. Додайте до образу чоботи або кросівки. Якщо хочете, можете розбавити образ яскравою хустинкою, передає НВ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як стилізувати чорне пальто: сім трендових образів для осені

Головним конкурентом шкіряного тренчу цієї осені є шкіряний бомбер. Можна міксувати з широкими джинсами, а із взуття обрати балетки чи черевики на шнурівці.

Одним з крутих поєднань є шкіряний тренч з джинсами і базовою кофтою
Фото: instagram.com/cassklatzkow
Головним конкурентом шкіряного тренчу цієї осені є шкіряний бомбер
Поєднайте лосини з пальтом і кросівками для модного і комфортного образу
Якщо у вас романтичний настрій, то вдалим варіантом буде мікс сукні-комбінації зі шкіряною курткою
У тренді також базові спортивні костюми чорного, сірого чи білого кольорів

Поєднайте лосини з пальтом і кросівками для модного й комфортного образу. Можна також додати гуді й кепку.

Якщо у вас романтичний настрій, то вдалим варіантом буде мікс сукні-комбінації зі шкіряною курткою. Для кежуал образу взувайте грубі черевики, а для ніжного – підбори.

У тренді також базові спортивні костюми чорного, сірого чи білого кольорів. Додайте до нього яскраве пальто чи тренч, і ваш образ готовий.

Осінь готує багато цікавих і різноманітних трендів. Серед них шкіряний total-look і спорт-шик.

Вироби зі шкіри надають образам розкішного вигляду. Поєднання зі штанів, спідниць, сорочок, сукні й навіть спідничного костюма знову будуть актуальними в сезоні осінь-зима 2022/2023. Варто звернути увагу на фактуру шкіри й крій: у моді буде напівматова чи матова шкіра з напів прилеглим кроєм.

Зараз ви читаєте новину «Для дощових днів. Трендові й перевірені комбінації осінніх образів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі