субота, 16 січня 2021 23:46

Які весняні тренди можна починати носити зараз

Які весняні тренди можна починати носити зараз
В моді будуть сукні, накидки, сарафани. Фото:pixabay

Напівпрозорі сукні стануть одним з найактуальніших трендів весни.

Також в моді будуть накидки до підлоги або сарафани з тюлі і шифону, пише Elle.

Окрім цього фахівці також радять носити модний легкий трикотаж, в якому дуже тепло, затишно і красиво.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Який манікюр не варто робити у 2021-му

Домашній одяг є дуже логічним трендом у часи карантину. Люди почали виходити в піжамах на вулиці, доповнюючи їх затишним хутряним взуттям, величезним пуховиком або вовняним пальто. Те ж саме можна робити і навесні, вбираючись в романтичну шовкову піжаму з пір'ям, сукні-комбінації або кардигани-сукні.

Total денім також трендовий. Ця тканина і так популярна, але дизайнери придумують щоразу її нові варіанти пошиття. Цієї весни буде модно створювати total-луки з джинсу, а також вибирати оригінальні джинсові речі, наприклад, кімоно, сукні або жилетку.

Також переважатиме повернення у 80-ті, тому буде акцент на плечах. Це можуть бути гострі плечі в стилі Balmain, а також романтичні ліхтарики або пишні рюші.

Фешн-дизайнери вирішили вдосконалити деякі образи. Тому з'явилися кілька нових трендових правил, котрі має знати кожен, пише "Уніан". Одним з них є те, що бежевий - головний тренд. Раніше базовими кольорами вважалися чорний і білий. Тепер додався і бежевий. Попри свою непомітність, цей колір має дорогий вигляд.

Зараз ви читаєте новину «Які весняні тренди можна починати носити зараз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі